wrocław

Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

naprawienie tego dropa to dobry pomysl :) , jestem jeszce za powiekszeniem tego co szczur zrobil
Local Swinga-Swinga
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Stinky- czy hfx nie podoba sie?? :>
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

Chodzi o tego dropa tam gdzie ostatnio taki pal wystawal :P Od strony glownego zjazdu???
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
Scorpio
Kontakt:

Post autor: Scorpio »

A smiga ktos jutro wkoncu? X-FLY wez na jutro moja ksiazke z algebry bo kolo mam we wtorek !!!! :-)))
Stinky
Kontakt:

hfx sa srednie, maja kiepskie klamki, ale za te pieniadze nie ma nic lepszego :/ , przy predkosciach powyzej 35-40km/h trzeba 2 paluchow urzywac , mowie o hd (200mm) oczywiscie
Local Swinga-Swinga
x-fly
Kontakt:

Post autor: x-fly »

Scorpio - bylem dzis od 9 w budzie i cie nie widzialem, ksiazka w plecaku przygotowana, ale nie bylo komu oddac :P
ustawimy sie na jutro i ci przy okazji pobujania sie po miescie przywioze

do wszystkich:) oszacujemy jeszcze jaka bedzie pogoda w piatek a jezeli w miare ok to mozemy pojezdzic ;)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

Co do budowania czegokolwiek na Kili to juz gadalismy o tym "w ekipie", bedac jakos ostatnio na Kili (Budka, DM i ja... czy to wczesniej jeszcze?). Pomyslalem jeszcze, zeby na tej otwartej przestrzeni zrobic taki lepszy tor do FR/DIRT, ale z hopkami nastawionymi na loty w dal, ergo na duza predkosc =) Ale do tego musielibysmy zyczliwie porozmawiac w wladzami miejskimi, napisac pare emaili, polazic do Pana Prezydenta, pomarudzic... Moze cos z tego wydjzie?

Myslalem, zeby nam do tego dorzucili jeszcze ze dwie wywrotki ziemi z jakichs wykopkow. Niech zrzuca na glebe, a reszte budowy zrobimy sami. Moze cos z tego wyjdzie?
http://tiny.pl/8mm
winyl
Kontakt:

Post autor: winyl »

nie ludz sie, nic z tego nie wyjdzie, wielu juz takich bylo i kupa ludzi probowala a odpowiedz miasta jest zawsze taka sama. wroclaw jest plaski i smierdzi. jesli sam nie zrobisz czegos na jakims zadupiu to gowno z tego bedzie

pozdro49859623
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
Stinky
Kontakt:

sprobowac zawsze warto, nic to nie kosztuje, moze w koncu cos drgnie, na kosmosie hopy stoja jakims cudem, a tak ogolnie to mogloby przestac wiac
Local Swinga-Swinga
x-fly
Kontakt:

Stinky, pewien kolo ma zajebistego juniora do pchniecia, dorzuca mostek Marzochi i oske, chcesz - dam ci numer gg, mowil cos o 1500 pln ale mozesz sie targowac...

wiac nie wieje az tak mocno zeby nie dalo sie jezdzic :D
wrocilem wlasnie z 2,5 godzinnej jazdy i smiga sie zajebiscie :]

chce na sleze czy gdziekolwiek bo zrobilem amorka!
jem flaczki wolowe (prawdziwy mezczyna lubi flaczki)
;D
Stinky
Kontakt:

hehe, ja tez jezdzilem, szkoda ze sie nie zdzwonilismy
Local Swinga-Swinga
wd40
Kontakt:

Z ta plaska przestrzenia to dobry pomysl. Nie wiem jak sie to zalatwia, ale sadze, ze im wiecej podpisaw sie zbierze to bedzie lepiej :P
Looka MKNX
Kontakt:

Winyl: dawaj nazwiska tych, ktorzy probowali, bo cos mi podpowiada, ze to co napsiales to puste slowa. Jakos nikt sie nie chwalil, ze chodzil za urzedasami i zachecal ich do wspolpracy przy organizacji powazniejszych hopek. Tu trzeba dogadac sie z Dutkiewiczem w jakis dzien sportu i mu pokazac o co chodzi.

A x-fly napisal: "(prawdziwy mezczyna lubi flaczki) "

Gosciu, kto Cie tak w zyciu oszukal???
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

http://www.prawdziwy-mezczyzna.prv.pl/ - cos o prawdziwym mezczyznie specjalnie dla x-fly'a zeby juz nic mu nie przyszlo glupiego do glowy

A dzien sportu jest 1 czerwca
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Stinky
Kontakt:

a co nie lubicie flaczkow? ja tam lubie na ostro lekko, w dzien sportu trzeba zaistniec w oczach wladz jakos
Local Swinga-Swinga
Looka MKNX
Kontakt:

Nie podoba mi sie idea wpieprzania poszatkowanych jelit i żołądków wołowych. Jesli wam to pasuje, to luz, ale wzeranie flakow z czegokolwiek nie czyni mezczyzna, no chyba, ze macie az tak niskie standadry :P
wd40
Kontakt:

nom, dzien sportu... Przyda sie, tylko trzeba dobra ekipe zlozyc ;)
Stinky
Kontakt:

zaraz zaraz, ja tylko o jedzeniu mowilem, ja tam nie mam oporu przed zjedzeniem prawie wszystkiego, no ale potrawy indyjskiej z plodu zwierzecia bym raczej nie ruszyl choc podobno bardzo dobra jest ,
Local Swinga-Swinga
x-fly
Kontakt:

looka, gosciu, powiem ci tak, dzieki stinkiemu ze cokolwiek o flaczkach napisal, nie bede sie na tobie wyżywal, ale takie komentarze i odzywki zachowaj dla siebie, tak samo winyl i hofman, wkorwiaci swoja gadka czasem, widze ze tez nie wiesz co znaczy slowo szacunek, a (tak sie zastanawiam) jak nie potrafisz wyrazac tego co masz naprawde na mysli piszac na forum to zrezygnuj z tego

dodam...... ;))))
tak czy siak: flaczki rulezzz :D uwieeeeeelbiammmm :))
ODPOWIEDZ