Junior T - AWARIA!!!!
hmm sam mam tego juniora tyle tylko ze nie z allegro i jest wysmienicie ;] a luzy to moze jest tylko zludzenie (ten amor wybiera wszystko i przy sprawdzaniu luzow rowniez sie minimalnie ugina)a cykanie to o ile mi sie wydaje to przelewanie sie oleju...byc moze zbyt maly poziom oleju
http://miniurl.pl/12397
-
- Kontakt:
tak jak pchla stwierdzil ten luz jest na skoku nie na goleniach, takie zludzenie tylko, jest on spowodowany czesto mala iloscia powietrza (o ile amor ma komory) albo oleju, czesto tez z wyrobienia, nie ma sie czym przejmowac ani na co narzekac, ja mam dropoff oem tajwan , mecze go co dzien i chodzi
Local Swinga-Swinga
Jest to norma ze Marzocchi zbyt malo leje oleju, w/g instrukcji powinno go chyba byc 260ml na golen, na stronie marcoka jest podane co i ile, regulacji wew. nie ma na bank, a cykanie jest w/g mnie przyjemne, gorzej z dzwiekiem na nierownosciach, ale lepsze to niz dzwiek drop-off trypla, i chodzi bardziej miodzio, moj chyba nie ma luzow, przynajmniej nie czuje by mial
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain of being a man"