Vuelta AiR Line 3
Vuelta AiR Line 3
Witam co sądzicie o tej obręczy czy nadaje sie do streetu ile ona właściwie kosztuje i czy jest wytrzymała i jak by ktoś mógł zapodać link do tej obręczy i bez odpowiedzi typu:"kup dm 24 albo supre" chodzi mi konkretnie o tą obręcz z góry dziex.
qrna, człowieku, te obręcze w stosunku jakości do ceny są naprawdę fenomenalne, ja katuję ostro rower, złamałem kilkanaście rzeczy już w rowerze, katowałem 360 na hopach, rzucałem rowerem, a moje vuelty centrowałem 2 razy i naciągałem 2 razy szprychy, elegaaaancko, mówię Ci, jak nie masz kasy dużo,a chcesz coś solidnego - Airline 3 najleeeepsze!
No pain, no gain
[b]Garwol[/b] "Najlepsze są Remerxy Jumbo ale chyba ich już nie produkują niestety :( "
połamałem te obrecze w 3 miejsach
a airline 3 miałem przedkładaną do 3 rowerów pokolei i ostatnio jeszcze jezdził na niej kumpel !!!!! nadal sie trzyma porpstostu jest nie do zajechania !!
jedynym mankamentem jest to ze sa wąskie :/ gdyby tylko były szersze na jak doubletrack to kupiłbym je znowu na bank
połamałem te obrecze w 3 miejsach
a airline 3 miałem przedkładaną do 3 rowerów pokolei i ostatnio jeszcze jezdził na niej kumpel !!!!! nadal sie trzyma porpstostu jest nie do zajechania !!
jedynym mankamentem jest to ze sa wąskie :/ gdyby tylko były szersze na jak doubletrack to kupiłbym je znowu na bank
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl