stance flow
nie ma flow'a ze skokiem 100-130!!!
na stronie answer'a nie ma nic napisane ze takowa wersja istnieje
na zadnych zagranicznym forum nie spotkalem sie z flowem w takiej wersji
nie wiem, albo plus sam robi taka wersje, albo sa to jakies versje oemowe, powyciagane z bajkow.
a w chwili obecnej w plusie wlasnie sa tylko flow'y na 120-150 a nie 100-130.
bardzo mnie to zastanawia, jak to jest ze na stronie producenta nie ma info o takich wersjach, tak samo jak o blunt'ie. tylko znalazlem informacje ze blunty sa montowane wlasnie w seryjnych rowerkach: orange, iron horse,ghost. to by wlasnie swiadczylo ze plus sciaga je z jakis sklepow zagranicznych w ktorych bajki zostaly rozlozone badz klient wymienil od razu amora (czyli tzw wersje oem)
w ogole dziwna sprawa z tymi amorami . jaka w ogole jest cena tego blunt'a?
na stronie answer'a nie ma nic napisane ze takowa wersja istnieje
na zadnych zagranicznym forum nie spotkalem sie z flowem w takiej wersji
nie wiem, albo plus sam robi taka wersje, albo sa to jakies versje oemowe, powyciagane z bajkow.
a w chwili obecnej w plusie wlasnie sa tylko flow'y na 120-150 a nie 100-130.
bardzo mnie to zastanawia, jak to jest ze na stronie producenta nie ma info o takich wersjach, tak samo jak o blunt'ie. tylko znalazlem informacje ze blunty sa montowane wlasnie w seryjnych rowerkach: orange, iron horse,ghost. to by wlasnie swiadczylo ze plus sciaga je z jakis sklepow zagranicznych w ktorych bajki zostaly rozlozone badz klient wymienil od razu amora (czyli tzw wersje oem)
w ogole dziwna sprawa z tymi amorami . jaka w ogole jest cena tego blunt'a?
sikun jestes...
wszystkie amory takie jak flow 100-130 i blunt (130 i 150) sa to amorki oem'owe czyli przeznaczone tylko i wylacznie do rowerow seryjnych
popatrzcie sobie na strony, nie mozna ich praktycznie w zadnych zagranicznym sklepie kupic, jedynie z calymi bajkami.
z tego wniosek ze plus sciaga je z jakiegos dziwnego zrodla :/
moze to ze wyciagniete z bajkow to zadna roznica ale mi to wszystko dziwnie "pachnie"
popatrzcie sobie na strony, nie mozna ich praktycznie w zadnych zagranicznym sklepie kupic, jedynie z calymi bajkami.
z tego wniosek ze plus sciaga je z jakiegos dziwnego zrodla :/
moze to ze wyciagniete z bajkow to zadna roznica ale mi to wszystko dziwnie "pachnie"
sikun jestes...
blunt i flow 100-130 to pewnie wersje oem ,tak jak marzocchi exr ,mz ,drop offy comp i triple i inne z np. zwiększonym skokiem ,są one montowane z założenie do gotowych rowerkow sprzedawanych w sklepie ,ale te skąś je sciągają i opylają (marzocchi oemy można spokojnie kupić w sklepie osobno). Odnośnie linku: www.mtbr.com ,wejdz w recenzje amortyzatorów 2005 (forks 2005) i tam na któregoś stance.
one nie sa sciagane z rowerów!!!!!!!!!!!!!!!! gadalem z pawlem z plusa!!! poprostu te oemy sa dostepne w bardzo niewielu krajach!! to sa niezciagane z długa rura steroawa, bez gwiazdki takie które nigdy niebyly na rowerku!! pozatym na stronie jest malo rzeczy, nawet tego wyzszego dorado niena!! co to tez oem?? i dorado sc tez?? a czy czrnuch jest penien ze niema w plusie 100-130 na qr??