wrocław

Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

Looka , Ty jezdziłes kiedyś na fulu Cube z DJ ? czy Cie mylę z kimś innym ?
.:N:S:.
Kontakt:

Post autor: .:N:S:. »

siemka widze ze tutaj temat sie rozwinol do 31 stron heh jakis rekord
kto dzis wychodzi na rower? ja jestem od 13
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

@ Gil: tak, niegdys tak.
http://tiny.pl/8mm
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

no ja sie zamierzam wynorzyc, tylko gdzie, pada snieg z deczka troszeczke, moze na biskupinie sie NS spotkamy
Local Swinga-Swinga
Scorpio
Kontakt:

Post autor: Scorpio »

odnośnie kili to też byłbym za torem FR ,dirt jest na kosmosie :-) wywrotka ziemi kosztuje ok 200 - 250 zł ,tak dla zainteresowanych (samej ziemi ,takiej lepszej chyba).
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

wiecei co, az mi wstyd ze sie tyle nie odzywalem:) w rodzinie zarowno ojciec,mama i siostra kochaja kompa wiec dopiero teraz sie dorwalem, dlatego teraz czuje sie w obowiazku nadrobic zaleglosci:) no to zaczne od momentu kiedy ostatnio cos napisalem, lubie zarowno golonke jak i flaki, zygac mi sie chce jak pomysle z czego flaki sa zrobione ale mi smakuja i jedzac je nie mysle o tym:) ale teraz przejdzmy do rzeczy... jakos taki jestem ze nie tyle co wszystkich lubie to co po prostu mam pogodne nastawienie, niektorych to denerwuje ale taki jzu jestem, nie mam zadnych uprzedzen i jezdze z kazdym dlatego jak ktos sie kloci szczegolnie jak jezdze z obiema stronami to sie przykro robi:/ X-fly nie chce rozstrzygac ale pamietaj ze nie zawsze ma sie racje, w tym wypadku bardziej bym przyznal ja lookowi, hofmeena nieznam wiec nie wiem, tak samo z winylem... ale pominmy to. co do kili, to kiedys (z rok temu) sobie swodbodnie myslelismy zeby na tej polance cos postawic ale niestety skonczylo sie na swobodnym mysleniu. trzeba by bylo zrobic tak jak mowi Lego, co do projektu, wtajemniczeni wiedza ze moj starszy am firme projektowo-badawcza i sadze ze jakby mial troche luzu w pracy i bym go nakrecil to moze by nam mogl pomoc jakos... jakby to byl teraz zdiku to po spraiwe bo znajomosci i tak dalej ale mosir... odpada:/ ale projekcik moglby zrobic tyle ze sie na tym nie zna, ale jakby ktos sie znal to jak co to zaplecze by bylo, programy projektowe,maszyny i tak dalej jak co to sa, wystaczy sie ugadac. Ale pamietajcie nie mozna sie poddawac, wladze lubia cos obiecac i zapomniec, zalezy im tylko na stolkach. co do dnia sportu, to wpadlem moze i nie na oryginalny ale dobry pomysl. Otoz tegoz dnia sporu trzeba zrobic ogromna ustawke, cos na wzor masy krytycznej. zapewne w rynku bedzie przemawial Dutkiewicz lub cos w tym stylu, mozna by otoz napisac jakies oficjalne pismo, i zebrac wszystich, koniecznie wszystkich bikerow, na przyklad na kili, i ruszyc w miejsce gdzie dutkiewicz bedzie, wparowac tam ogromna grupa, kazdy na biku. Na pewno beda tam media, i wtedy mu wreczyc pisemko. Nie wiem co o tym sadzicie ale ja mysle ze to dobry pomysl.......
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

jesli chodzi o dutkiewicza to mysle ze dalo by sie z nim dogadac bo on dosyc duzo robi ostatnio tylko z mosirem nie wiadomo co i jak :/
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

ja tam jestem na bierzaca i informuje was uprzejmie ze juz 7 maja 2005 beda pierwsze zawody w ramach Otwartych Mistrzostw Wroclawia w BMX. Wieksze info na http://omw.wroc.pl/omw_terminarz_2005.pdf i u organizatorow. Pomyslalem sobie ze jak ktos ma bmx'a to moze mu sie spodoba
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
DM
Kontakt:

Post autor: DM »

co to kurwa za konflikty :) tu trzeba jezdzic a nie ********* i sie zwierzac jak cos to piszcie do przyjaciółki ona wam pomoże a tu tylko o Bikach prosze!!!!!!!!!!!!!
:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54247
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

A ja wybilem/zlamalem(jeszcze nie wiadomo) palec :] wiec sobie narazie nie pojezdze :] Cala szczescie(dla mnie) pogoda jest niezaspecjalna(hm jak to sie pisze?). Przynajmniej nie musze juz kombinowac jak zebrac kase na czesci :]
budka
Kontakt:

no dzis pogoda do 15 byla nawet oki ale potem:/ tylko ze ja rano szlaban zarowiblem:/ dlatego jutro jak tylko sie jasno zrobi i bedzie sucho to wychodze:D
Kontakt:

jaale dupa z pogoda tylko pada i pada
budka
Kontakt:

dobra to kto jutro ma ochote pojezdzic ale od switu?
zamierzam kolo 8-9 wyjsc na rower i pomykac, pisze sie ktos na to?
Kontakt:

od 8????
moze by tak od 11????
LEgoZZZ
Kontakt:

Post autor: LEgoZZZ »

mówiłem że nie pójdziesz na bika o 8 :D:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
budka
Kontakt:

kurde mozliwe ze wogule nie pojde:/
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Trzeba bylo dyskretniej olewac ksiedza. Ja na ten przyklad mialem kolede na mojej ulicy od 16:30 jakos do 19:30 i mialem tez szczescie zaplacic za zimowicho na Stanicy o 18:20. Wyszedlem o 16:20, wrocilem i jeszcze troche sie wozilem po osiedlu az do wyjazdu ksiedza, anoz by do mnie na koniec przyszedl. I niestety nie zdazylem na wizyte duszpasterska pasterza mej parafii
Kontakt:

dzis sobie siedze i czytam w tej gazecie "dzien dobry" a tam napisane ze bedzie sie budowac nastepny skate park przez MOSIR'u , moze by tak wybudowali jakis north shore albo jakis tor przeciez beton jest droższy od kilka desek lub kilka ton ziemi?a jest tylko napisane o rolkach deskach i BMX'ach.
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Szora i hopy mozesz sobie zrobic sam a skejtparku nie, ot, taka roznica
ODPOWIEDZ