johny_mtb .... typie wez wyhamuj menn... nie lanusj sie tylko dlatego ze ktos Ci odpisal na idiotyczne pytanko. Zastanow sie czy warto sie slinic do jakiegos typa ktory by Cie osrał na 100%. Nie jestes zadnym ziomem zeby tu na kogokolwiek wjezdzac tej men ziom
johny mtb szkoda ze nie jestes z wawy bo bym ci jebnal na serio ... i to tobie *** w dupe i nie jezdzij po ludziach rozumeim ze chcesz popatrzyc na swojego idola ale od tego jest pinkbike i gogle zeby znalezc fotki nikt osobiscie z nas mu ich nie robil i nikt nie ma wiecej niz jest w necie i *********** i ogolnie chcialem Ci powiedziec zebys zaczal jezdzic niz ogladac fotki swoich idoli ... a co do moich fotek to ty pokaz swoje wtedy porozmawiamy nie chce mowic ze jestem zajebisty ale moge sie zalozyc ze nie potrafisz nawet 1/3 tego co ja
Downie looknij na poprzednią strone i zobacz że dalem dwa linki!!!
Oprócz tego znalazłem troche na google.pl ale się pytam czy zna ktos jakieś konkretne linki!!! Nawiązuje do: Pomyśl potem dopiero zrób!!!
A co VHunter może lepszy!!! Jakby z dobranocki o robotach!!! Co do markera!!! Żart był prosty żeby go wiedzmin zrozumial bo nie wim jak tam u niego z inteligencją!!!
o tak jestes zajebisty znalazles w goglach... kurde hacker jak nic. Sluchaj "downie" to se mozesz do starego mowic jak Ci sie tak podoba. Szkoda ze on nie jest twoim idolem tak jak cowan moze by cie czegos nauczyl (moze masturbacji)
dobra <VHunter> mial racje, pier*ole wszystkie jazdy na mnie bo pytalem sie czy ktos ma foty cowana a zrobila sie burda z bluzganiem:/ co nie ma sensu :/
wiec jesli ktos nie ma czegos o cowanie niech sie poprsotu nie odzywa co??
sluchaj jak nie wiesz od czego jest moj nick to sie nie wypowiadaj .. a na dobranockach sie nie znam moze tam bym znalazl lepszego ... poradz mi bo widze ze jestes ekspertem od tego
[b]dh_maniak[/b] chyba jesteś na tyle inteligenty żeby się skapnąć że to chodzi o John'a Cowan'a ridera Kony, a nie jakiegoś zioma w czerwonym mundurku!!!
noi rzeczywiscie macie sie o co klocic, wedlug mnie ta cala rozmowa taka jakas zjebana jest :| idzcie moze lepiej na rower a nie najezdzajcie lepiej jeden na drugiego