Jak zgrubnąć?

chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Kurcze ludzie nie badzcie matołami...Moze niedługo na bilbordach bedzie plakat: "Pal maryske bo ona jest dobra na wszystko"...
Dieta gdzie wpierdala sie czipsy hamburgery frytki non stop jest do kitu bo przytyjesz ale stracisz całą kondycje siłe i wszystko. Jedz sałatki mieso ziemiaki zupy makaron, ale uprawiaj tez troszeczke jakis sport. Musisz jesc z głową!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

wlasnie tyc tez trzeba z glowa, gadanie nazryj sie czipsow paczkow piwa nei jest za madre, mozna ostro zachorowac...
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

kup odzywke bialkowa 70 zl za pol kilo, wpierdzielaj wiecej niz pisza, idz na silownie i za trzy miechy bedziesz duzy :d
GG:3376530
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="olisko"]ja mam 14 latek 186cm. [/quote]

eee... troche duzy jak na 2gimnazjum... :>
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

mój kuzyn ma 13 lat 187 wzrostu i 80kg wagi. a prawie nic nie je. gość ma ładnie. ja mam 16 lat, 182 wzrostu i 77kg wagi. jedzo dużo jajek. to przede wszystkim. jajecznica na śniadanie, jajko sadzone na obiad, i jajka gotowane na twardo na kolacje. i przede wszystkim pij mleko. kanapki z boczkiem, baleronem. dają dużo tłuszczów zwierzęcych i masty ci przybędzie. ale uważaj bo możesz zamiast za chudym zostać otyłym.
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

14 latek to pierwsza gimnazjum emat-e
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Ja bym polecił szamać dużo bananów o różnego rodzaju białka. Wciągaj ryż i różne makarony nie stroń od mięsa. Bymajmniej u mnie to zadziałało. Przed wakacjami ważyłem 61 kg przy 175 cm wiek 19. Przez całe wakacje zastosowałem sobie taka diete jak napisałem i jest efekt - 74 kg, ale zero tłuszczu wszytko przerobiłem na mase mięśniową, szczególnie nogi i ręce. Jak jusz załapiesz takiej większej masy (65kg), pobiegaj troszkę na siłke zeby tłuszczyk się nie zrobił. Albo domowe sposoby rano o wieczorem: pompeczki, brzuszki i przysiady ile się da (szczególnie przed spaniem). I powinno wszytko być cacy.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

po pierwsze duzo weglowodanow masakrycznie duzo czli ziemniaki makaron itd a jak chcesz szbko metanabol miesiac i po bulu:P
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

A i zapomniał bym o czekoladzie, dziennie wciągam tabliczke mlecznej czkolady (czasami 2 :D). Ale jak nie wiesz jak przytyć wybierz się do lekarza rodzinnego, onci przypisze specjalną diete do twoje organizmu.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

Baja
22 lata
178 cm wzrost
57 kilo wagi
waga ta jest stała, nie chudne, mam wahania 55 56 57 :p
pocisk co nie nie powiem zebym mało jadł, czsami żre jak po maryśce, co do diety to nie wiem dołączam sie do pytania ??, ale mysle że białko, zdrowa dieta, ćwiczenia, żeby to nie były piste kalorie, może ryby, mysle nad odzywką dla sterydów ale jakos zdrową, a na rzie to co zwykle, piwsko, chipsy, makarony i takie tam

a i taka mała dygresia, jestem non stop głodny, to przez mój "szybki i wsciekły" metabolizm, zjem cos i za pół godziny -ugrewfwef cza coś zjeść
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

nie jedz kreatyny - zmniejsza masę...

ogólnie spożywaj dużo białka - czerwone mięsko, mleko tłuste, sosy na śmietanie.

jak nigdy nie jadłeś gotowanej golonki to zacznij, dobrze zrobiona jest pycha (polubiłem dzięki niej tłuste mięcho), warto też szamać ozorki.

nabierz trochę tkanki tłuszczowej, nie tylko mięśni. jak masz dobrą przemianę materii to lodówka stoi przed tobą otworem :P
Bikerek
Kontakt:

Post autor: Bikerek »

W McDonald Spotkajmy Sie... :D:D LOL... Pozdro... :)
Dużo... FastFoodów.... i bedzie Git... :)
Bikerek...
gg: 1208007...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=455210
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

jedz codziennie takie cos

rano jedz jakies sniadanie a do tego jedz omlet z paru białek z jajek wymieszany z płątkami kukurydzianymi albo musli,nastepnego dnia na sniadanie zamiast omletu owsianka z płątkami lub musli pluz zwykłe sniadanie...

na obiad jedz zwykły obiad ale w miedzy czasie jedz sałatke z tunczyka tzn kasza kus-kus z tunczykiem, kukurydza, majonezem i np ananasem

zjedz kolacje normalna a po kolacji jakies 2 godziny przed snem jedz np paczke ryżu z bananami i przyprawą curry

w ciagu dnia mozesz jeszcze sobie jesc serki białe ze szczypiorkiem,..

ogólnie chodzi o to zebys jadł czesto i odzywczo, najlepiej 4-6 razy dziennie...najlepiej 3 tego co dostajesz w domu plus to co ci dopisałem...

mozesz tez sobie robic do tego pompki i sie podciagac na drazku jak nie chce ci sie na siłownie isc...
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

aha, trudno jest przytyc jezdzac na rowerze, ja przez rower schudłem juz 8 kilo...schudnac łątwo ale przytyc trudno...a na siłownie nie mam czasu bo peracuje a po pracy wole rower

aha...rób jeszcze brzuszki najlepiej rano przed sniadaniem...
Mqx
Kontakt:

Post autor: Mqx »

mój kolega ma 14 lat mierzy ok 165 i waży .....
ok27-8 kg mówie wam wygląda jak szkielet
http://tiny.pl/vh4 <-- nasza maskotka klubu iksszprotka
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

mam 15 lat, 175cm, 67kg i właśnie idę zjeść omleta :-) ja chodzę od niedawna na siłke i jest git.....wpierdzielaj dużo białek oraz białek jak również białek i białek....siłka mimo, że ci się nie chce....efekt murowany
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

przede wsio pieczywo tuczy... wiec jedz duzo chleba i cos oczym czytałem...
jedz DUŻO i PÓŻNO przed samy snem... bo jak sie najesz i pójdziesz spac to tego nie spalasz i z brzuszka ) robi sie ( a pózniej C
http://www.jokejoke.prv.pl/
timon
Kontakt:

Post autor: timon »

Dzięki za pomoc, może jeszcze ktoś ma coś do dodania to chętnie sprawdze.
Mam nadzieje, że te wasze porady się sprawdzą ... no i żebym nie popadł w drugą skrajność :P wtedy będę potrzebował diety na chudnięcie :D

Do wakacji zamierzam przybrać porządnie, a później dobrze przypakować w mięśnie.

..a no i jeszcze jedno chciałbym coś jeszcze urosnąć bo te 170cm to mało, jakby tak jakieś hormony czy coś...hmmm próbował to ktoś? :D
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

"Do wakacji zamierzam przybrać porządnie, a później dobrze przypakować w mięśnie." ale to musisz robić w jednym czasie bo jak nie to nagle przybierzesz a później odrazu spadniesz.
ODPOWIEDZ