[wAw] Monte Cazzurra

Ekarol
Kontakt:

Post autor: Ekarol »

Ciamek --> Gdzie można pośmigać w okolicy starej miłosnej?? :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337777
pertynek
Kontakt:

Post autor: pertynek »

nie chodzi mi o sam fakt ze ma jakiegosa tam bajka, poprostu łatwiej mi rozpoznac bajka niz człowieka
fuck off
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

[quote="pertynek"]z tojego txt-u wynika, ze jestes strasznie ziomalskim ziomem, i sluchasz hip-hopa( yoyoyoyo czarny bracie) nie wiem czy sie da jedzic, a hip-hop to kupa !![/quote]

hehe... kurwa text masz jak kretyn... ale http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=381347
bajka nie kojarze... hm... nie powiem ci jaki ja mam rowerek bo jeszcze nie skonczylem go skladac... ale jak juz zloze i cie zauwaze to podjade... a moze i nie? heh... z roznymi ludzmi ma sie do czynienia... czasami nawet nie warto zaczynac rozmowy... ajjjt
thugrider@wp.pl
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

bodzio2k zwykł jeźdizić z lokajem co mu odśnieża sprzęt...
hooked, pertynek wiecie co to ludzi, do świata, do siebie i swojej osoby?
Jak widać nie :-(((
A radze uczyć sie tego od Bodzia!
No nie ciamek:-)))
...
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

a nie widziałeś, że od wczoraj jest biało na dworze...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
moses
Kontakt:

Re: [wAw] Monte Cazzurra

Post autor: moses »

[quote="bodzio2k"]Sie ma goście! Słuchajcie, złożyłem se rower w sobotę bo mi się nudziło i nawet o mało nie pojechałem na Kazurkę ale ciśn. płynu hamulcowego było na tyle niskie, że hamować nie szło. Da radę tam coś o tej porze roku pośmigać? Dawno nie bujałem się.
Pozderko![/quote]

No co za idiotyczny tekst... Odezwalbys sie czasem.

Pozdr,
mo
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

LOL. Wesoło się zrobiło. Qurva, miałem jechać na tę ,,Rotundę'' do Kraka ale szef kazał przyjść bo robota jest. I kibluję tu w tym yebanym biurze. Ale nie bata, jutro bez hampli idę na tę Kazurę. ;-)

Złożyłem se rower... Tzn. Założyłem mu opony bo od kwietnia stał bez opon. A ciężko je było założyć bo koła Mag 3.o a Nokian Mud sztywny jak skurwensen i bez metalowych łyżek nie szło.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

to jednak szef wszystkich szefów ma swojego szefa, który też ma szefa i ten też ma szefa i tak dalej i tak dalej .......
kacper94
Kontakt:

Post autor: kacper94 »

no nie panowie nie popisaliście się. Każdy powinien wiedzieć (komu życie miłe) kto to BODZIO. Chłopaki jak nie wiecie kto to jest to znaczy, ze nie wiecie kim jestescie, gdzie żyjecie itd. Obraziliście Bodzia, na waszym miejscu nie pokazywałbym sie w warszawie, bo on uwielbia zemste(poza rowerem to jego drógie hobby). dobra pisze już od rzeczy. narqa

i na przyszłość nie zjeżdżajcie gościa po tym jak pisze, bo pisał językiem myslałoby sie stosownym do was, ziomalskim
szmitu
Kontakt:

Post autor: szmitu »

no no panowie..wy obrzygane cioty....odpierdolcie sie od Bodzia Podolaka...ten koles zajebiscie zapodaje na rowerku podczas kiedy wy..NADZIEJO wszechobecnego pozerstwa przezywacie kompleksy ze nie macie takiego amora jak aaron chase,czy super-T Klassen...walcie sie...
szmitu
Kontakt:

i jebcie sie...on jest spoko koles..a Wy jestescie zajebisci joł ziomale bo macie ciuchy ZMORO i METODYNA!!!!!!!!
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Bodzio, ja Nokiany Mudy zakladam zawsze z uzyciem metalowych lyzek do opon samochodowych, a i tak nie jest latwo...

ciamek
szmitu
Kontakt:

a jak sie w warszawie pokażecie albo w komorowie to robimy ustawke!!!....bodzio nie zna litosci!!
gzugzu
Kontakt:

Post autor: gzugzu »

dokładne kacper94 i szmitu. ta kupa oblegana pozerstwem niema pojecia kto to bodzio2k czego wy chcecie nie czepcie się ludzi ktorzy z pozoru zakladaja glupie topici o to tu chodzi zeby kazdy kazdemu pomagal anie czepiacie ze koles pisze ziomalske albo robi bledu bo ma je w dupie. albo zle sklada zdania czego wy ku.rwa chcecie. lamero pozerzy z ekipy wyliz mi dupe bo mam rower za iles tam kasy, jestem bosu bo mam takiego bike'a a chodzi o umiejetnosci a on chcial sie poradzic i tutaj obecni pozerzy ucza sie od innych pozerów ze takich ludzi jak bodzio2k trzeba zjezdzac choc nie ma cie pojecia kto to jest. ehhhh niechce mi sie gadac, idzcie chwalcie sie bike'ami i lizcie dupy nawzajem lamerzy i pozerzy mowie to do was.

to tyle ehhhh narka
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

...a hip-hop jest do dupy

a jak odsniezysz kazoore, to daj znac - przyjde pojezdzic :P
pertynek
Kontakt:

Post autor: pertynek »

szczerze mówiąc mam to w dupie kim są różne sławy itp. lubie czasem się pogap[ić na foty, czy obejrzeć film, ale mam w odbycie czy nazywa sie bodzio stanisław, czy może jadzia, nie lubie wylizywania dupy...
fuck off
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

a kto lubi? lubi sie czlowieka... a nie jego pozycje wsrod riderow:)) pozdr.
thugrider@wp.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

nie no ten szef bodzia podstawiony zby nie bylo ze bodzio ma kase a nie pracuje :D
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
masta_mt
Kontakt:

Post autor: masta_mt »

może nei jestem w temacie....ale chce wiedzieć kim jest osławiony BODZIO !!! słyszałam juz nie jedno o tym człowieku i chce wiedzieć kim jest jak wygląda i na czym jeździ skoro jest szefem szefów itd.
i kurwa o czym wy gadacie i nei czepiajcie sie ludzi za to jak mówia lub piszą i za to jakie popici zakładają. to wolny kraj !!!
ODPOWIEDZ