a masz jakis inny wybor ? chyba nie za taka kase nie ma innych korb w tej cenie .... ja bym uzywki szukal lepszej , mialem alivio i jak ja kupicie to predzej czy pozniej bedziecie wymieniac wiec pomyslcie czy oplaca sie dwa razy placic....
niema korb na kwadrat do katowania!!! to sa korby najwyzej do trekingu bo do xc to juz wielowypust jest niezbedny. bup bleckboksa za 200 + 80 zl jakis suport. a jak chcesz na kwadrat to to sugino, bo to jest to co stary zaks, chodz na wielobypust korba bedzie dużoooo lepsza
eee a jezdziles na korbach kooka Razor ?? na kwadrat i nie do zakatowania !! niesamocwite korby cena uzywek ok 750 zeta ale co tam , jezdzilem na nich dlugo - sztywne i cudowne.. szkoda ze poszly w swiat ;/
to pewnie jakies stare do xc i niewierze ze by wytrzymaly moja jazde przez pól roku. kwadrat to porazka i przejdzie w niepamiec jak kliny w skladakach. ja mam truvativa tego tanszego do dh i jest zajebisty, ale podobno tw bleck boxy yez sa dobre nawet plus sie bawi w trzymanie ich wiedz pewnie nie sa zle. ale wiem ze nastepna korbe która kupie to bedzie na supotr zintegrowany z korba, najprawdopodobniej hone, a najchetniej diabolus
mam na sprzedaz korbe Deore LX na wielowypust (oktalink )na pewno mocniejsze niz kwadrat ! ! !
byla jedna wada - gwint w lewym ramieniu sie zjechal ale juz jest dorobiona tulejka i jest wszylko ładnie !
- kupilem je bo myslelm ze moje sa krzywe a okazalo sie ze to rama felerna :|
cena to ok. 170 zł ( z blatem 32 z ) do uzgodnienia !
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
to co? kupowac ta sugino dual drive, bo na isis nie bede mial na razie kasy. w gre wchodzi tylko na kwadrat!! suport i tak juz mam!! to co? sugino dual drive??
kup wyrąbistą korbe z KhRoMo żeliwa(TM) uwal dwie największe zebaty, zapodaj spawem w zdłuż pająka naspawaj rokrink i włala koszt korby ok 30zł ale bedzie mega pancerna
NO własnie ja tez jestem na kupnie korby bo narazie mam jakiegos sr suntoura a chciałbym z jednym blatem taka do dirtu, streeta, dualu lekkiego freeride'u no i chciałbym nie na kwadrat tylko na wielowypust no i jeszcze jedno wymaganie - do 150 zł i żeby była porządna.
DJ MICROS za 150 raczej nie znajdziesz nic porządnego, od 180-200 zaczynają sie truvativy i blackboxy, poszukaj na allegro może znajdziesz taniej, ew. jakąś używkę