Maverick i ogólny brak kasy
-
- Kontakt:
Maverick i ogólny brak kasy
Dopiero zaczynam coś robić z rowerkiem i bawić się w ridera ale mam lamerski i beznadziejny sprzęt(jakiś stary złom Maverick) i mimo wielkich chęci cierpie na chroniczny brak hajsu.
Wszystkich chętnych do pomocy przy doborze jakiegoś taniego i w miarę dobrego sprzętu zaprzaszam do wpisywania an moje forum.(Niżej podaje na czym stoje-jak chodzi o mój aktualny sprzęt)
Z GÓRY WIELKIE DZIEKI ZA WPISY
Wszystkich chętnych do pomocy przy doborze jakiegoś taniego i w miarę dobrego sprzętu zaprzaszam do wpisywania an moje forum.(Niżej podaje na czym stoje-jak chodzi o mój aktualny sprzęt)
Z GÓRY WIELKIE DZIEKI ZA WPISY
-
- Kontakt:
hamulce do niczego ale z wyglądu pozorują v-ki, tył i przós rozlatujące się SISy,rama stalowa(zajebiście ciężka) 20 cali, manetki grip shift raczej shit bo nawet bez innych oznaczeń, całe koła do bani, korba niewiadomo jaka , widelec amor skok chyba z 30 mm bezfirmowy(chyba że ktoś zna firme jsf) a reszta to totalne dno bez żadnych oznaczeń więc nie ma co się rozpisywać.
Jak sami widzicie mój rowerek potrzebuje totalnej reanimki.
Więc proszę o wpisy i porady.
Jak sami widzicie mój rowerek potrzebuje totalnej reanimki.
Więc proszę o wpisy i porady.
-
- Kontakt:
Lepiej chyba wyjdziesz jak to "coś" sprzedasz i od zera złożysz rower albo coś kupisz... Bo w to raczej nie warto inwestować, bo znając życie części z tego do innej ramy pasowaćnie będą... Chyba, że... chcesz kupić bmx'a? :D
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
http://www.pajacyk.pl/
http://www.pajacyk.pl/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trzymaj 45 zeta w lapie, sprzedawaj zloma i kupuj od nowa
sztywny destroyera + rama desteroyer street. rozwiercasz sztywniaka pod 14mm i z tylu 14mm haki. pod 24' kolo rama (pivoty), korby bmx. piasty quando kule, szprychy dt i obrecze sunna bfr na 48 cipek, do tego dwie detki 24 i kendy krady. dalej - stery pigi, albo tansze tiogi, mostek bmx zooma za 30 zeta, kiera pure, gripy authora czerwone, klamka jakakolwiek, tylni vbrejk. lancuch srama pc1, wolnobieg dicta. korby prowheele jakies, blat od dzikusa. sztyca accenta najtansza, siodlo jakies z odzysku i masz wypas maszyne na poczatek, na dobrej ramie, bez hujowego amora, na sztywniaczku, ss, tylko tylni brejk. jak dla mnie to jest po najmniejszej linii oporu. na upartego za jakies 1700-1800 zeta da sie zlozyc.
sztywny destroyera + rama desteroyer street. rozwiercasz sztywniaka pod 14mm i z tylu 14mm haki. pod 24' kolo rama (pivoty), korby bmx. piasty quando kule, szprychy dt i obrecze sunna bfr na 48 cipek, do tego dwie detki 24 i kendy krady. dalej - stery pigi, albo tansze tiogi, mostek bmx zooma za 30 zeta, kiera pure, gripy authora czerwone, klamka jakakolwiek, tylni vbrejk. lancuch srama pc1, wolnobieg dicta. korby prowheele jakies, blat od dzikusa. sztyca accenta najtansza, siodlo jakies z odzysku i masz wypas maszyne na poczatek, na dobrej ramie, bez hujowego amora, na sztywniaczku, ss, tylko tylni brejk. jak dla mnie to jest po najmniejszej linii oporu. na upartego za jakies 1700-1800 zeta da sie zlozyc.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Mati kup sobie rower taki jak tu jest http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czlowiek ty chtyba se jaja robis z50 zl to ne wme co mozesz sprzychy se kupic mozesz do jednego kola
sprzedaj to cos co teraz masz
pomagaj jakims ludziom (odsniezaj im teraz kpodworko ne wme pomaluj komus dom ) lap si ewszytstkiego zebyzdobyc kase roznos ulotki
moze mas zw domu jakies neipotrzebne zeczy wystaw to na allegro ta mwszystko biora:D
oszczedaj nei kupuje se jakis sukierokow cghipsow koli ylko odkaladja kase
i puzneij miej wiecej powied zdo ilu moze byc ten rower:)
sprzedaj to cos co teraz masz
pomagaj jakims ludziom (odsniezaj im teraz kpodworko ne wme pomaluj komus dom ) lap si ewszytstkiego zebyzdobyc kase roznos ulotki
moze mas zw domu jakies neipotrzebne zeczy wystaw to na allegro ta mwszystko biora:D
oszczedaj nei kupuje se jakis sukierokow cghipsow koli ylko odkaladja kase
i puzneij miej wiecej powied zdo ilu moze byc ten rower:)