BMX zawsze bedzie krolem streetu :) zaden goral mu nie dorowna, owszem oglada sie jiba ,nwd5 i kolesie wymiataja na 26 i 24 calach ale czy kos z was widzial zawody streetowe w BMX :) jezeli tak to wie ze jib i street na 26,24 to prowizora :D
ja tez mam 26x2 i jest git a moda mnie nie interesoje . . . a i przedni hampel tez mam bo zauwazyc jest latwo ze wiele osob ich nie ma...bo to trendy lol
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
no ja tez jezdze na 2x26" a to co jest trendy a co nie mam w dupie... rower skladalem dla siebie i to MI sie ma na nim dobrze jezdzic i MI sie ma podobac... a ta cala moda rowerowa i lansowanie przyszlo **** wie skad i tylko mnie wkurrwia i innych pewnie tez.
ja nie zamierzam zmienic 26 na 24 chyba zeby rama jakas w przyszlosci wymagala to inna sprawa. 26 lepiej przechodzi po nierownosciach. 24 mi nie potrzebne. Elta... Heh... 16" cali sa wypasne te Reksio to pamietam... Moj dziadek sprzedal jakies 8 lat temu :( Taki klasyk...
ja mam 2x26" i jakos jeżdze w streecie,dircie... nie stać mnie na 2 czy 3 rowerki wiec mam jedan ijest dobrze,ale najpierw wolałbym pojeździc na 2x24" bo mogłoby mi sie nie spodobać no i lipa, ale wszyscy chwala :D
bmx to krol hardcor'u , od niego sie wszystko zaczelo, cale szelnstwo streetowo-dirtowe,
mtb to downhill jest, przynajmniej takie sa jego poczatki
co do cali to zalezy co kto lubi.............
e tam nic nie jest elitarne, z reszta dziwne pojecie: ELITARNE :)
sa kolka mniejsze, wieksze no i sie jezdzi na tym co sie lubi, nie ;) ja jezdze na 26, pare razy siedzialem na bmxie ale to nie dla mnie hehe
za bardzo to popularne aby bylo elitarne... bajka, ktorego mam, kupilem bo mtb jest bardziej elastyczne. ale jesli np zaczalbym wymiatac w dricie to prawdobodobnie nabylbym bmx.
a po co ci to ze jest elitarne?? robisz to zeby sie pokazac i byc "trendy"( modne słowo dzis) ...ja mam 24 nie bo jest modne czy cos tylko bo mi taki rower pasuje bo nie pasi mi bmx bo za mały ani góral bo za duzy...
CO JEST LEPSZE KRUPNIK CZY POMIDORÓWKA??
Co to za pytania??
BMX-y są do dupy jak bym jakiegoś dorwał to pod szlifierke kątową go!!!
I nie ważne na co jest moda, ważne jak jeździsz i na czym ci się lepiej jeździ.
ja juz mialem 24 cale jak kazdy mowil ze po *** to i jest ****** to wszystko i hujowo rower wyglada eheh a i jeszcze ze zadnych opon nie dostane :D ****** pozery i zazdrosnicy
Jeeeeee ja mam 24 mam singla i nie mam przedniego hebla jeee jestem trendi joł i kuul bejbe jestem pozerem i ciotą i nie umie jexdzic wszystkie przeróbki mojeogo roweru sa tylko dlatego zeby byc jaazy mam stalową rame i widelec jestem joł trendi....... i takpozatym jestem ciotą ale jestem trendi.....
a ja tam jak bym mógł to bym sobie 2x24 z miłą chęcią założył
moim zdaniem takie koła są mocniejsze,łatwiej sie rozpędzić,i co do ostatniego to niewiem ale wydaje mi się że z takimi kołami łatwiej się robi różne wiwijasy tudzież esyfloresy takie jak 360,180 i tym podobne...
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !