Vuelta AiR Line 3

kamil
Kontakt:

Post autor: kamil »

ja MIAŁEM AIRLINA 3 i jezdziłem na niej od poczatku wakacji 2004 jakies 2 tygodnie temu poległa co prawda centry nie łapała ale pękła w jednym miejscu niewiadomo od czego i przy pąpowaniu koła pierdolneła na pół,jest warta polecenia ale ja bym juz jej nie kupił
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

nie kupuuuuj tego!!! strasznie sie psuje, centry łapie ciągle, mnóstwo waży, ja miałem airline I i III i obydwie tak samo szybko poległy. Ścianki sie gną, wywala szprychy, lepiej dozbieraj na coś lepszego
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

poza tym one są na spawach, spawy pękają, strasznie ciężka jest- za 66 zł albo i taniej chodzą alexrimsy dm 18, dl porówniania na takiej jeżdże ze szprychami dt champion, i jest bez porównania lepsza- szersza, lżejsza, i mocniejsza. Nie kupuj vuelty
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Ja mialem vuelte i tez bardzo bylem z niej zadowolony smigalem na niej okolo 2 lat moze troszke mniej. I byla naprawde spoko. Kilka razy centrowalem ale tylko kosmetycznie. (moze smigam delikatnie :-) skoro mi sie tak spoko trzyma) Ja ja polecam - teraz juz rok pocina na niej moja Pani i tez nie widac zadnych uszkodzen mimo ze na krawezniki bez podrywania kola sie wbija :-) hehe
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

a co sądzicie o jetset (tej podobnej do dm 24)
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

ja jak je maiłem to było ok... dopóki nie pekły
http://www.jokejoke.prv.pl/
dr_jeckyl
Kontakt:

Post autor: dr_jeckyl »

mocna obrecz... mozna na niej troche pokatowac, ale oczywiscie wszystko zalezy tez od techniki jazdy... mam ja juz 2 lata i nie mam z nia najmniejszych problemow... za taka cene to POLECAM!!

Kontakt:

Post autor: jaco »

[b]dr_jeckyl[/b] chodzi ci o airline czy tego jetseta
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

kolega mial i skatowal po 3 miechach..ja bym wolal dolozyc i kupic cos innego..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

Hey :) tak sobie patrze na posta i mam nawet do sprzedania kółko całe na tej obreczy :P:)
Obrecz to Vuelta AirLine 3 czarna 36 szprych ,szprychy Vuelty nierdzewki 91,2 zł sztuka) i piasta Deore LX Paralax (stan igła, bebenek tak samo:P) cena 85 zeta)
ale to tak na marginesie :]
A pozatym na początek bardzo dobra obrecz nie wygina sie jest sztywna jak na ta cene minus to waga ale jak sie jezdzi to sie nie zwraca na to zbytniej uwagi :) POlecam obrecz bo naprawde warto :)
http://chudy.pinkbike.com/
Mister_x
Kontakt:

Post autor: Mister_x »

super obręcz tania jak ci piszą a bardzo wytrzymała koles w sticie wymiata i jej nie zakatował dlatego i mnie przekonał do niej tesz na nich smigam są rewelki polecam
pozdrowinka
niewazne jak jezdzisz niewazne naczym jezdzisz wazne ze sie dobrze bawisz
ODPOWIEDZ