ja MIAŁEM AIRLINA 3 i jezdziłem na niej od poczatku wakacji 2004 jakies 2 tygodnie temu poległa co prawda centry nie łapała ale pękła w jednym miejscu niewiadomo od czego i przy pąpowaniu koła pierdolneła na pół,jest warta polecenia ale ja bym juz jej nie kupił
nie kupuuuuj tego!!! strasznie sie psuje, centry łapie ciągle, mnóstwo waży, ja miałem airline I i III i obydwie tak samo szybko poległy. Ścianki sie gną, wywala szprychy, lepiej dozbieraj na coś lepszego
poza tym one są na spawach, spawy pękają, strasznie ciężka jest- za 66 zł albo i taniej chodzą alexrimsy dm 18, dl porówniania na takiej jeżdże ze szprychami dt champion, i jest bez porównania lepsza- szersza, lżejsza, i mocniejsza. Nie kupuj vuelty
Ja mialem vuelte i tez bardzo bylem z niej zadowolony smigalem na niej okolo 2 lat moze troszke mniej. I byla naprawde spoko. Kilka razy centrowalem ale tylko kosmetycznie. (moze smigam delikatnie :-) skoro mi sie tak spoko trzyma) Ja ja polecam - teraz juz rok pocina na niej moja Pani i tez nie widac zadnych uszkodzen mimo ze na krawezniki bez podrywania kola sie wbija :-) hehe
mocna obrecz... mozna na niej troche pokatowac, ale oczywiscie wszystko zalezy tez od techniki jazdy... mam ja juz 2 lata i nie mam z nia najmniejszych problemow... za taka cene to POLECAM!!
Hey :) tak sobie patrze na posta i mam nawet do sprzedania kółko całe na tej obreczy :P:)
Obrecz to Vuelta AirLine 3 czarna 36 szprych ,szprychy Vuelty nierdzewki 91,2 zł sztuka) i piasta Deore LX Paralax (stan igła, bebenek tak samo:P) cena 85 zeta)
ale to tak na marginesie :]
A pozatym na początek bardzo dobra obrecz nie wygina sie jest sztywna jak na ta cene minus to waga ale jak sie jezdzi to sie nie zwraca na to zbytniej uwagi :) POlecam obrecz bo naprawde warto :)
super obręcz tania jak ci piszą a bardzo wytrzymała koles w sticie wymiata i jej nie zakatował dlatego i mnie przekonał do niej tesz na nich smigam są rewelki polecam
pozdrowinka
niewazne jak jezdzisz niewazne naczym jezdzisz wazne ze sie dobrze bawisz