TosaInu - opinie
TosaInu - opinie
czesc
mam zamiar kupic te ramke duncona i stad moje pytanie czy ktos juz jezdzi na tym sprezcie i jak mu sie spisuje no i ogolenie zapodajcie jakies swoje opinie na jej temat, a szczegulnie tego zawiszenia i jego prespektyw co do trwalosci i dzialania (glownie chodzi mi o ten bajer zawiasu kolo suportu)
z gory dzieks za opinie ale takie z glowa :D
mam zamiar kupic te ramke duncona i stad moje pytanie czy ktos juz jezdzi na tym sprezcie i jak mu sie spisuje no i ogolenie zapodajcie jakies swoje opinie na jej temat, a szczegulnie tego zawiszenia i jego prespektyw co do trwalosci i dzialania (glownie chodzi mi o ten bajer zawiasu kolo suportu)
z gory dzieks za opinie ale takie z glowa :D
-
- Kontakt:
1. Bardzo podoba mi sie rower na niej zlozony, jak dla mnie bardzo ladny freeride.
2. Bardzo NIE podoba mi sie malo miejsca na opone. Jak juz mowilem kocham czolgi wiec chce 2x26/3.0 albo 2x24/3.0 jak mialoby byc mega czolg.
A tam takiej zabawy nie uswiadcze, szkoda.
Troche nie pasi mi dolna rura glownego trojkata, nie lubie takich zagiec , wolalbym prosta na sam dol caly czas tej samej srednicy.
Nie lubie takich patentow jak te antybujakowe preciki druciki i inne gowno ;p
Dla mnie tam moze sobie bujac , i tak moj rower zawsze wazyl 20 i wiecej wiec mnie to zwiewa...
Jezeli powyzsze ci nie przeszkadza to mysle ze bedzie happy, ale jak dla mnie ta ramka pasuje raczej do roweru light fr z juniorkiem , chopki, mniejsze dropy i niedzielny ( ;p ) zjazd.
Natomiast jak chcesz na tym latac wymarzone dachy, twoj rower ma jechac tylko w dol no to odpada ;]
2. Bardzo NIE podoba mi sie malo miejsca na opone. Jak juz mowilem kocham czolgi wiec chce 2x26/3.0 albo 2x24/3.0 jak mialoby byc mega czolg.
A tam takiej zabawy nie uswiadcze, szkoda.
Troche nie pasi mi dolna rura glownego trojkata, nie lubie takich zagiec , wolalbym prosta na sam dol caly czas tej samej srednicy.
Nie lubie takich patentow jak te antybujakowe preciki druciki i inne gowno ;p
Dla mnie tam moze sobie bujac , i tak moj rower zawsze wazyl 20 i wiecej wiec mnie to zwiewa...
Jezeli powyzsze ci nie przeszkadza to mysle ze bedzie happy, ale jak dla mnie ta ramka pasuje raczej do roweru light fr z juniorkiem , chopki, mniejsze dropy i niedzielny ( ;p ) zjazd.
Natomiast jak chcesz na tym latac wymarzone dachy, twoj rower ma jechac tylko w dol no to odpada ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
no nie za bardzo DM FR2.0 kosztuje 2500zl no i ma 1 zawias co oczywiscie jesli chodzi o prostote jest lepsze ale powinno byc tansze no i te ramki sa na tych samych burnerach i skok podobny choc DM ma 180 wiec lepiej, tylko jest maly problem ze nikt jeszcze nie widzial FR2.0 i sa tylko rysunki a jesli chodzi o jego wytrzymalosc to w ogole nie wiadomo bo roznie to bywalo z DM wiec juz sam nie wiem ale o tej ramce tez myslalem
OK
U mnie to juz przesadzone...
W piatek dostaje paczuszke od DunCona a w srodku Tosia, wiec jak tylko ja dostane w moje niezgrabne rece, to niezwlocznie podziele sie moimi opiniami.
Juz wiadomo kto bedzie test driver :D
Test (a wlasciwie pierwsze wrazenia z jazdy) pojawia sie na DH-Zone w ciagu 2 miechow...
U mnie to juz przesadzone...
W piatek dostaje paczuszke od DunCona a w srodku Tosia, wiec jak tylko ja dostane w moje niezgrabne rece, to niezwlocznie podziele sie moimi opiniami.
Juz wiadomo kto bedzie test driver :D
Test (a wlasciwie pierwsze wrazenia z jazdy) pojawia sie na DH-Zone w ciagu 2 miechow...
gg# 1594401
-
- Kontakt:
no ziqu zamiast sie uczyc to ty ramke kupujesz:P ja też ją kupuję ale dopiero po zdaniu matury-mam nadzieję ze wytrzymam ten miesiąc. cosmos powiedz cos o tym sprzecie. wogole to jak ktos sie natknął na jakies fotki w necie (oprocz tych dwóch na pinkbiku i stronie duncona) to prosiłbym o linka. dzieki z góry