Malowanie specjalne ramy ( DC )

Badyl
Kontakt:

Malowanie specjalne ramy ( DC )

Post autor: Badyl »

Witam everyone... A więc tak:
Kupuje sobie amstaffka i chciałem zapytać tych użytkowników którzy mają pomalowane ramy w kolorach specjalnych ( blyskawica, tygrys, plomienie itd ).
Chcialem Was się zapytać jakie macie kolory ram, czy fajnie pomalowali Wam je ( bez jakichś "niedociągnięć" ) itd...
I tak wogóle jak macie bike'a pomalowanego, to zamieszczajcie link jakiś do zdjęcia swojej maszyny <- będzie fajnie od razu na ten kolor popatrzeć:]

Widziałem na stronie duncon'a w galerii różniaste kolory tych ram, ale wolałem Was się zapytać :]
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

ja ci powiem ze nie mam duncona ale widzialem duzo ramek malowanych na specialne od duncona i fajnie wyszly nawet bardzo nie ma raczej niedociagniec... :] pozdro... !!
gg 2109933
amstaff
Kontakt:

Post autor: amstaff »

ja mam amstaffa czarnego i mi sie podoba a co do malowan specjalnych to qmpel ma pitbulla w plomienie .. wyglada fajnie nie ma zadnych niedociagniec poprostu 1sza klasa ;)..ale ja tak za 100zł zamiast malowania wole sr single tracka ;)
---=BR@SS=---
Kontakt:

Post autor: ---=BR@SS=--- »

ja z kolei mam bialego amstaffa i tez jest wypasik foty nie mam qmpel ma pitbulla w blyskawice i jest git ale tak jak powiedzial kolega wyzej wole za100zl kupic cos innego
"...to jest lepsze niz seks..."
ODPOWIEDZ