grupa
no ale wiecie z takim podejściem to napewno nic się nie zmeni... trzeba próbować... zresztą myślicie że dresy będą specjalnie się tu rejestrować tylko żeby wiedzieć co i jak... nic nie stoi na przeszkodzie żeby spotakć się z ludźmi ze swojego miasta/dzielnicy którzy mogą nam pomóc w takiej sytuacji... w tym projekcie głowni chodzi mi o to żeby można było poznac ludzi na którzych będzie można liczyć w takiej sytuacji...
Siedlce, Biała Podlaska, Białystok, Sokołów Podlaski, Łuków, Mińsk Mazowiecki,Łomża , Warszawa (dzielince), Kraków (dzielnice), Łódź (dzielnice), Wrocław (dzielnice), Szczecin (dzielnice), Gdańsk (dzielnice)...Niech każdy wpisuje miasta które są w jego okolicy!!!
Strajcie się wpisywać miasta, których jeszcze nie ma w spisie.
POMYSŁ JEST SUPER!
pozdROWER
Strajcie się wpisywać miasta, których jeszcze nie ma w spisie.
POMYSŁ JEST SUPER!
pozdROWER
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
-
- Kontakt:
no tak... jak Ci rower zwiną to też ktoś może Ci powiedzieć "licz na siebie" :> może podałbyś miasto/miasta? dopisałbym je już do listy...
a co do dresiarzy (kwestia dopisywania ich na listę), można wybrać parę zaufanych osób (tylko riderów i najlepiej z tego forum), które będą miały możliwość dodania wpisu, miasta itd. a warunkiem wpisu będzie rekomendacja kogoś już wpisanego... heh biurokracją śmierdzi... ale to tylko moja poropozycja, macie inne to je podajcie...
a co do dresiarzy (kwestia dopisywania ich na listę), można wybrać parę zaufanych osób (tylko riderów i najlepiej z tego forum), które będą miały możliwość dodania wpisu, miasta itd. a warunkiem wpisu będzie rekomendacja kogoś już wpisanego... heh biurokracją śmierdzi... ale to tylko moja poropozycja, macie inne to je podajcie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: