Baaaaaaaarspin
Baaaaaaaarspin
umieta wy robic barspina:))
tera powaga: czy ktos potrafi powiedziec jak zrobic bspina z manuala?
prosze o konkretne wypowiezdzi
odp
pzdr
tera powaga: czy ktos potrafi powiedziec jak zrobic bspina z manuala?
prosze o konkretne wypowiezdzi
odp
pzdr
-
- Kontakt:
Wyczuc moment rownowagi , sproboj najpierw jechac na manualu i delikatnie popuscic lapy ;] Tak delikaaatnie
Ja sie niestety ciagle wypierdalam na plecy , mam przyzwyczajenie ze u mnie jak za mocno lece to hebel. A jak trzymasz siodlo nogami i ci spierdoli to cholernie ciezko odskoczyc bo nie ma jak :D Sila pojdzie w wypchanie baja i i tak lezysz na plecach :D
Ja sie niestety ciagle wypierdalam na plecy , mam przyzwyczajenie ze u mnie jak za mocno lece to hebel. A jak trzymasz siodlo nogami i ci spierdoli to cholernie ciezko odskoczyc bo nie ma jak :D Sila pojdzie w wypchanie baja i i tak lezysz na plecach :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
1.stajesz na pedały
2.łapiesz siodło w uda
3.puszczasz łapy
4.próbujesz poderwać rower na manuala ( głupio to wyglada i trzeba mocno siodło trzymać ,zeby na plery nie pizdnąc ;) ... )
A potem ten sam manewr z tym ,że wtrakcie wyrywania przedniego koła jedną łapą zakręcasz kierę . a drugą łapą ją łapiesz :D -> ja tak się Nauczyłem ;) !
2.łapiesz siodło w uda
3.puszczasz łapy
4.próbujesz poderwać rower na manuala ( głupio to wyglada i trzeba mocno siodło trzymać ,zeby na plery nie pizdnąc ;) ... )
A potem ten sam manewr z tym ,że wtrakcie wyrywania przedniego koła jedną łapą zakręcasz kierę . a drugą łapą ją łapiesz :D -> ja tak się Nauczyłem ;) !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja ostatnio na sniegu sie uczylem, zakrecic loozik, tylko jak na plery sie nie zjebac... :P
ale uwazaj, bo jak sie boisz kiery puscic i np jedna reka puscisz a druga trzymasz nadal to mozna se lape wykrecic w jakies manula-one hand x up i nieprzyjemnie glebac :P
ale uwazaj, bo jak sie boisz kiery puscic i np jedna reka puscisz a druga trzymasz nadal to mozna se lape wykrecic w jakies manula-one hand x up i nieprzyjemnie glebac :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Oj, nie ma twojego maila w profilu :-/
Jak chcesz ten filmik, to zapodaj adresem.
I jeszcze dodam, że moim zdaniem, choć to co powiem jest chyba oczywistością, żeby zrobić manual barspin, to trzeba robić p r z e j e b a n i e manuala. Ten mój znajomy, może jechać na manualu, ile chce właściwie.
Jak chcesz ten filmik, to zapodaj adresem.
I jeszcze dodam, że moim zdaniem, choć to co powiem jest chyba oczywistością, żeby zrobić manual barspin, to trzeba robić p r z e j e b a n i e manuala. Ten mój znajomy, może jechać na manualu, ile chce właściwie.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
-
- Kontakt:
Ogolnie BarSpin to zaden trick bo jest latwy jak dziwki na Warszawskiej w Krakowie. Dopiero w polaczeniu z jakims innym trickiem sprawia trudnosci, np z taka 360... ktos tu pokazywal fajny filmik jak czesze 360 (180 + 180 na tylnym kole) i na koncu robi Spina - dla mnie to przejebany trock, za kazdym razem jak probuje to padam na pysk bo rower sie kreci, ja puszczam kierownice i juz jej wiecej nie lapie :/// Dlatego narazie pozostaje przy 360 do x-up'a.