Warszawa - ramka point
-
- Kontakt:
Warszawa - ramka point
Kurwa, tyle tego zlodziejstwa sie szerzy, ale czlowiek mysli ze nigdy go to nie spotka. Dzis, w takim malym serwisie na bazarku, zajebali mi ramke... Niby point to nic, ale zbieralem troszke na niego i szkoda stracic. Oddalem na chwilke do przegwintowania, w kolo stalo sporo ludzi, wiec serwisant powiedzial zebym polozyl ramke obok rowerow i wrocil za chwile. Wracam a tu zle nowiny, ktos sobie podszedl, gdy serwisant byl w srodku i normalnie wzial ramke... Kurwica mnie bierze ze w kolo tyle osob (wszyscy to rowerzysci) i nikogo jakos nie zdziwilo ze inna osoba przynosi a inna odbiera rame...
Tak wiec, jesli ktos z Warszawy bedzie slyszal o taniej ramce Point 17", lekko podrapanej, ze zjechanym gwintem suportu, na sprzedaz to niech da znac na maila badz gg... numer gadulca jest pod spodem, mail w profilu. Sam do poszukiwan "zaprzeglem" wzsystkich znanych dilerow na ursynowie oraz zglosilem kradzierz na policje, ale zawsze jakas pomoc wsrod rowerzystow sie przyda .
Tak wiec, jesli ktos z Warszawy bedzie slyszal o taniej ramce Point 17", lekko podrapanej, ze zjechanym gwintem suportu, na sprzedaz to niech da znac na maila badz gg... numer gadulca jest pod spodem, mail w profilu. Sam do poszukiwan "zaprzeglem" wzsystkich znanych dilerow na ursynowie oraz zglosilem kradzierz na policje, ale zawsze jakas pomoc wsrod rowerzystow sie przyda .
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
kurwa mac! jak slysze takie rzeczy to mni tez kurwica bierze :| a w ktorym serwisie? popytam ludzi moze ktos bedzie wiedzial.
ja ostantio sie spotkalem z grozba od 'bikera' ze mi rower zajebie.
jak rowerzysta rowerzyscie moze takie walki krecic?! kurwa mac... eh - wspolczucia. teraz nic tylko na inna rame zbierac...
ja ostantio sie spotkalem z grozba od 'bikera' ze mi rower zajebie.
jak rowerzysta rowerzyscie moze takie walki krecic?! kurwa mac... eh - wspolczucia. teraz nic tylko na inna rame zbierac...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Cos sie ruszylo. Dostalem przed chwila telefon od kumpla ktory slyszal, ze maja wkrotce byc "tansze" rowery. Moze wsrod towaru znajdzie sie i moja ramka... Jesli komus zginal w Wawie ostatnio rower, to niech tu poda na czym jezdzil, moze znajdzie sie tez inna zguba...
Jebani zlodzieje... Chujwa mac...
Jebani zlodzieje... Chujwa mac...
www.mushroomhead.prv.pl
jeb*** ku*** ja bym ich wszystkich tylko napie****** ch*** jeb*** !! Sory za wulgaryzmy ale az mnie kur**** bierze jak slysze o tych jebu**** !! Ostatnio i mojemu bratu wyje**** rower z pod sklepu jak szedl po bulki jego kolesc zostal pilnowac roweru i niedosc ze dostal wpie**** to zaje**** mu i mojemy braty rower !! A moj brat miał moje kołeczka !! :[
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
tak to jest jak sie daje frajerom z dołka cokolwiek a tak wogole to bym ich naliczył za rame, wzieli za nia odpowiedzialnosc, zjebali sprawe wiec niech płacą. a tak wogole to wsztystkim osobą z Ursynowa polecam serwis na Dereniowej "AirBike" . Wcale sie nie zdziwie jak sami jebeli ta rame. A tak wogoe to sie porozgladam.
Moze na kazury wpadnie. Wiec bedziemy sprawdzac kazdego Pointa.
Pozdrowienia
Moze na kazury wpadnie. Wiec bedziemy sprawdzac kazdego Pointa.
Pozdrowienia
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Ja bym na twoim miejscu spokojnie zażądał od kolesia ze sklepu zwrotu ramki. To nie tobie ją ukradli tylko jemu, skoro oddałeś ją do przegwintowania to już jego wina że nie upilnował.
Idź tam w rodzicami, żeby koleś cię nie olał i wyrywaj od niego kasę. To nie twoja wina że koleś ma tam taki burdel i sprzęt rozłożony na pół alejki.
Idź tam w rodzicami, żeby koleś cię nie olał i wyrywaj od niego kasę. To nie twoja wina że koleś ma tam taki burdel i sprzęt rozłożony na pół alejki.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
spoko, panowie. Oni wiedza, ze to ich wina i zobowiazali sie, ze oddadza mi 300zl za rame, jesli sie nie znajdzie. To sa jednak uczciwi ludzie, a ja ich znam troszke, wiec wiem, ze to raczej nie ich wina. Po prostu kurestwo i zlodziejstwo sie szerzy i juz nigdzie nie mozna byc spokojnym.
Co wiecej, prawdopodobnie odzyskam ramke. Kumpel stwierdzil ze wie kto ja zajebal - postawie mu flaszke to mi ja przyniesie i da przy okazji namiary na zlodzieja a ja juz go odwiedze i wytlumacze jak nalezy postepowac.
Co wiecej, prawdopodobnie odzyskam ramke. Kumpel stwierdzil ze wie kto ja zajebal - postawie mu flaszke to mi ja przyniesie i da przy okazji namiary na zlodzieja a ja juz go odwiedze i wytlumacze jak nalezy postepowac.
www.mushroomhead.prv.pl