kto się zna na budowie dirtów i..
kto się zna na budowie dirtów i..
otóż dostałem info, że w Zamościu (mieście zroweryzowanym) władze miasta przeznaczyły plac o powierzchni 2ha (dla niewtajemniczonych to np 100x200m) pod budowę "bike parku". ma być to miejsce przeznaczone zarówno dla amatorów i laików jak również do poważnej jazdy. za kilka dni będę mieć więcej informacji. powinien być dostępny ciężki sprzęt i może ludzie.
zatem, kto wśród polskich bmx'siarzy, dirtowców, zjadowców najlepiej zna/może znać się na budowie hop, NSów, itp? chodzi o projekt, może nadzór nad budową... wiem, że waldek, nypel (?), ludzie z zakopanego jakieś NS'y zdudowali, więc może oni... ale kto jeszcze...? rozpoczęcie budowy parku miałoby nastapić niedługo, bo miasto chce mieć go na wiosnę
sprawa wygląda na dość poważną i jest szansa na stworzenie niezłej miejscowki 200km od w-wy.
ps: w Zamościu mają zajebiste pierogi :D
zatem, kto wśród polskich bmx'siarzy, dirtowców, zjadowców najlepiej zna/może znać się na budowie hop, NSów, itp? chodzi o projekt, może nadzór nad budową... wiem, że waldek, nypel (?), ludzie z zakopanego jakieś NS'y zdudowali, więc może oni... ale kto jeszcze...? rozpoczęcie budowy parku miałoby nastapić niedługo, bo miasto chce mieć go na wiosnę
sprawa wygląda na dość poważną i jest szansa na stworzenie niezłej miejscowki 200km od w-wy.
ps: w Zamościu mają zajebiste pierogi :D
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=284241 tu zobacz znalazlem na pinku projekt dirt parku;D
e, to spoko:D wreszcie cos u nas bedzie.. tak wogóle to ja miałem plan zebrac kumpli, napisac do prezydenta i poprosic o kawałek terenu na bike park własnie.. a wiesz moze w którym miejscu to bedzie? bo przy ul sikorskiego jest spory kawałek terenu, a że to kiedyś wysypisko smieci było to to moze akurat to bedzie? (byłoby zajebiscie, 150m ode mnie :D:D) a i mam nadzieje ze to bedzie bardziej udany projekt niz nasz zamoyski skatepark:/ (wydane 30 tys zł ponoc, a ma wymiary 40x20 m i jest ******:|) jak ktos cos wiecej wie to wypowiadac sie:D
choapki mam dobra wiadomosc otóz 30 km od zamoscia jest takie zadupie Tomaszów Lubelski bedzie tam tor do 4x!! zaczynamy budowe jak stopnieje snieg miejsce jusz nam przydzielili w lesie. narazie planujemy tor zeby sie zmiesciły 2 osoby a potem na 4 !! bedzie tam równiez małe dh cała sciezka ma jakies 200m wiec bedzie przyjemnie :) ... czekamy na ocieplienie i za łopaty .. jak skonczymy toserdecznie zapraszamy rideów ;)
-
- Kontakt: