Kto ma jeszcze sesje teraz i ma doła z tego powodu???
Ja pierd.ole jak mnie to wkurwi.a 4 dni pod rzad co za zjeby na tej polibudzie, pier.dolone złosliwe skurwiele, trza ich porąbać zgodnie z przykładem z trojmiasta z przed paru lat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Troche mi ulżyło:/
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
ja zjebalem w pon egzamin z matmy- poprawiam w pon.
zostaje mi jeszcze chemia i biologia.
dzisiaj sie dowiedzialem, ze nie zaliczylem cwiczen z meteorologii i w czw mam poprawe z calego semestru.
wiec ogolnie jest chujowo, siedze w domu, ucze sie, patrze jak pada pierdolony snieg i sie kurwa zastanawiam, dlaczego jest tak chujowo, ze musze grzac dupe w domu zamiast zapierdalac teraz w gorach na desce
no wogole te sesje to jakas lipa:/ ja mam fize w piatek a na mate i chemie narazie nie ide bo mam cwiczenia nie zaliczone ale jakos sie tym mnie przejmuje specjalnie:) bedzie OK a jak nie to chuuj
no mi pozostalo anal [analiza] - jutro pierwszy termin na ktory sie nie wybieram i podst fizy w czwartek :D
alDzabra juz do przodu, dobrze ze wszystkie cwiczenia mam pozaliczane, co nie oznacza ze zalicze egzamy :D hehe
ale ogolnie to .... po **** :[
kurwa ja dzis zawalilem materilay budowlane....za 2 tyg poprawka :/ ....historie architektury tez mam poprawe w ten piatek , na szczescie polowe umiem.....a jutro pisemny z urbanistyki :/......ale z praktyznego 5 skroilem :D booooskim jestem :P....
najgorsze jest to ze mam troche zaleglosci :/..... z geometri wykreslnej nie mam zadnejc oceny :D a ludzie juz maja pwisy i bede cala zaliczal w poprawkowym a jak nie to coz ponoc jedne pkt to 50 zl wiec 150 w plecy ale jak wtedy kuzwa rower zloze :/........