nie czytałem wszystkich poprzednich postów, bo troche tego jest:P wiec jaką długość mają tylne widełki w JUMPie a jaką w A-GANGu? bo mam zamiar wymienic ramke (ballistic x-light 16":/) i nie wiem czy już teraz brać JUMPa czy dozbierać jeszcze troche do A-GANGa.. i jak wy byście zrobili? duża róznica jest w wytrzymałości, zwrotnosci, łatwosci wykonywania tricków itd.?
hmmm... no ja sie cieszylem moim jumpem 2 dni po czym zalamalem cape... :) a to wszystko przez snieg i lipną vkę tylko z przodu... :) a mowilem... nie do lasu... no i ja mam 26 z tylu i mam ninje 2,35 i jak mi sie zegnie obrecz to bedzie ocierac.... na 24 wchodzi wieksza... max 2,6....
jezdzi mi sie okej... na dlugos jest identyczna jak moja poprzednia do xc (19") rama moim zdaniem jest bardzo dobra... a i zjezdza sie okej.. i skacze bardzo fajnie...
no ta... ale masz rowniez opcję poprosić grzecznie panów producentów o hak przezutki do jumpa... to tam podwyrzszy Ci cenę o jakies 20 zl... z tym ze... no to wtedy odrazu mozna poprosic o pionowe haki... bo Ci juz poziome niepotrzebne...
nie do ram nie wspawuja ci na przezutke tylko jak chcesz to ci daja za 6zł przejsciowke na normalna przezutke i ta przejsciowka jest montowana jak sis tylko do tego sie przykreca przezutke na tym zdieciu to jest:
hmm zlozylem bike i nie widze zbytnio tej ramy na v-brake poprostu brak srodkowej dziurki jest nie do zniesienia. Nie mozna wyrekulowac chamulcow (sram 5.0) i bede musial skladac pod tarcze