Artystyczne malowanie kasku

frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Samemu to można sobie zrobić tylko coś prostego raczej (w zależności od talentu artystycznego). Aczkolwiek bez rapitografu to w ogole kapa trochę, bo pędzelkiem nie jest się w stanie nałozyć takiej jednolitej warstwy. Zobaczcie sobie jakie sooper rzeczy można zrobić, jak ktoś się zna na tym, na stronie którą zapodał Chrabał. Czaszki na kasku z tej stronki są dla mnie kosmiczne.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Ja jakis czas temu o tym tez myslalem. Powiedzialem sobie ze musze sobie spersonalizowac kask bo w koncu mi sie z kims pomyli tyle takich samych 661...Zaciagnolem jezyka i znalazlem miejsce gdzie takie cos mozna u nas zrobic. Nawet trafilem na rodaka! Uzgodnilem wzor i w koncu doszlo do ceny. Za takie 3D jak sobie wymysllilem koles zaspiewal 450 CDN (plus tax - 15%). I to mnie troche otrzezwilo bo jedna pozadna gleba i wszystko pojdzie sie je...ac.... Pewnie ze zajebiscie wyglada... Ale czy warto?
Pozdrawiam
M
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja jezdze bez kasku...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

kurde umiejetnosci to nic trudnego bo w sumie malo kto wie ale jak mialem 13 lat to byly dwie wystawy moich prac grafiki czarno bialej :D tusz i kartka :D super sprawa ale jesli chodzi o malowanie to - nienawidze tego !! moj wzor nie jest trudny - kreskowkowy i w sumie 3 kolory wchodza wiec nie wyjdzie drogo ale jak narazie.. musze to odlozyc bo na horyzoncie pojawil sie ... potwor :D:D:D
www.hcfr.pl !!
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

Rob z Lodzi ma ładnie pomalowany kasq.. jego sie zapytaj:)
gg# 1594401
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

KorreS w dc malowałeś??
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Nie. Znalazłem gościa, który to zrobił. Jak się pytałem aerowców ile coś takiego kosztuje to mi mówili, że malowanie kasku to koszto od ok. 500-800zł
Ja znalazłem kolesia, który robi to za 200. Nie jest to mało ale i tak miałem dać go do malowania, bo to był czarny bravo2 (jak wiadomo byle rysę strasznie na nim widać) a był trochę porysowany. :P

Polecam: http://www.aerograf.art.pl/

jest tam nawet mój helmet :D
http://www.aerograf.art.pl/galeria.php?pict=41
ODPOWIEDZ