ma ktos doswiadczenie ze zbrojami bo chialem cos kupic moze mi doradzicie tu macie linka do stronki? wyglada dosyc konkretnie i cena tez jest dobra na moje okao a na wasze? http://www.xwear.pl/m_ofr.php?page=fox_ ... enu=zbroje
po ostatnim dzwonie jeszce mnie nagina bark wiec nie bede dłużej oszczedzał :)
o to niech ktos wypowie bo za kilka dni chce sobie tehs cos takiego kupic ale nie wiem jak to jest w zbroi czy sie nie bede czul jak w szklarni ze bedzie sie pocil i że wogole
Ty masz Drop Off Triple, Stinky :) Co do posiadania zbroi, to nie zgodze sie, ze przydaje sie na zawodach wylacznie. Dobry pancerz przydaje sie zawsze tam, gdzie jest wysokie ryzyko kontuzji, a jak okazalo sie w niedziele - to w naszym wypadku jest.
Blagam Was! Nauczcie sie pisac chociazby z kropkami!!!!!!! Nie idzie wylapac sensu wypowiedzi, gdy post jest jednym ciagiem znakow://
ja bym wpadl w weekend ( i sobota i niedziela). Looka MKNX ile u ciebie w serwisie kosztuje wymiana sterow (zintegrowane maszynowe) i zalozenie nowego amorka? a i jeszcze wycentrowanie kola :)
to wkoncu gdzie i kiedy ?? :D aha LookA masz tam na canaletta jakis sprzecik sprzed lat ?? typu piasty silent clutch ?? albo przerzutki stx albo ogolnie cos takiego co juz nie robia a w sklepie lezy i sie kurzy ??
a co do zbroi to ja mam axo vortex i daje rade. w zasadzie to wogole jej nie czuc, a np przy zaladowanym plecaku na plecach jest nawet lepiej. jest w miare przewiewna ale nie wiem jak to bedzie gdy zrobi sie cieplej. teoretycznie na misto jest zbedna, ale przy zjazdach itd. poprawia samopoczucie:)