mam niebafatelny problem :D nie moge jezdzić na tylnym kole bo siedze za blisko kierownicy i mnie kłądnie na dwa koła i potrzebna mi sztyca gięta do tyłu tak jak w bmx tylko że o rozmiarze 31mm nie wime co mam robić obleciałęm juz wszystki sklepy internetowe i nie ma może da sie coś takiego samemu zrobić
też mi coś ja jego też mi straszna rzecz ja już szybko clickam i patrze atu o sztycy nieno przesada ..... PS.myślałemn że ktoś orange'a 223 połłamał na streecie
co za bajka masz?
ja na poczatku nie moglem na max opuszczonym siodelku, ale jak sie nauczylem na wysunietym to troche idzie na opuszczonym :) ( author agang 24:00 )
kurwa na tylnym kole da się nawet na bmx-ie jeździć o ile nie zachaczasz kolanami o kierę. A nie sądzę. Na tylnym kole jeździ się tak samo jak na obu ... no prawie. Proste łapy i ***.
a mi sie zdaje.... ze sie musisz sie przyzwyczaić do mnbiejszej ramie... na malej trudno!!! bo to działa tak jak bys wzioł (i zrób tak na test) podnies siodło na maxa... odrazu bedziesz to lepiej robił... ja na poincie tez nie mogłem wyczuć.. a teraz?? mykam ile chcem na maxymalnie obnizonym siodle a na poczatku nawet nie mogłem poderwac.. poprostu ćwicz