wrocław
budka, masz pełną racje w tym co piszesz: "każdy sie troszczy o rower, ale sądze że jakby doszło co do czego to większość by sie gapiła i tyle", a kret mowi madre rzeczy: "powiedziec tym wlasnie osobnikom ze nie tedy droga"
[... tu cos zaczalem pisac, ale...]
pozdrower all
[... tu cos zaczalem pisac, ale...]
pozdrower all
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
Jeszce jest inna sprawa- jak mi zajebali tower to mialem do wyboru- albo sie bic (a:nie umiem sie lac, b:byli silniejsi, c:bylo ich dwoch, a ja sam, d: byc moze mieli jakas bron ) albo w miare kulturalnie oddac rower- wybralem to drugie, bo nie mialem szans wygrac bojke- po prostu wpierdolilby mi, zajebali rower i tyle. Jesz\cze zeby stracilbym, a nowy garnitur jest w pizdu drogi i lepiej za to kupic nowy bike. Pewnie jak bym kozaczyl to nie mialbym teraz nic. Czasami trzeba realnie podejsc do zycia, a nie na hurra zgrywac bohatera.
-
- Kontakt:
Jeszcze jutro i nastepny weekend mam szkole... ale ze mna to na odwrot - mam czas w tygodniu najczesciej i wtedy moge sobie szalec.
Ja akurat nie skomentuje sprawy z dresiarstwem hiphopolowym na skateparku, bo jeszcze bedzie, ze tylko pisze, a nic nie robie. Powiem tylko, ze msuze sobie pedaly na platformy zmienic, bo w butach spd bygladam jak pajac, nie wspominajac o zerowej stabilnosci na blokach :/ No chyba, ze zapierdolic z buta... Anyways, mysle ze tak czy siak ja akurat nie mam czego na skateparku szukac, chociaz jak juz sie zdazy tam zajechac...
Ja akurat nie skomentuje sprawy z dresiarstwem hiphopolowym na skateparku, bo jeszcze bedzie, ze tylko pisze, a nic nie robie. Powiem tylko, ze msuze sobie pedaly na platformy zmienic, bo w butach spd bygladam jak pajac, nie wspominajac o zerowej stabilnosci na blokach :/ No chyba, ze zapierdolic z buta... Anyways, mysle ze tak czy siak ja akurat nie mam czego na skateparku szukac, chociaz jak juz sie zdazy tam zajechac...
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
[quote="Looka MKNX"]wd40 - z SPD jest jak z fullem w wypadku Budki - marudzil, ze fulle sa be do czaus, az sie na nim dluzej przejechal. SPD ma swoje zalety, ale ma stosunkowo waskie pasmo zastosowania. Wg mnie sa w DH takie trasy, gdzie SPD spora przewage nad platformami.[/quote]
Prawda, ale na platformach da sie pojezdzic wszedzie, ale czesto woniej niz w przypadku spd (choc to samo mozna powiedziec o hardtailach, ale to juz inna skala). Natomiast wydaje mi sie, ze jezdzenie np. na north shorach w zatrzaskach nie jest najlepszym pomyslem.
Prawda, ale na platformach da sie pojezdzic wszedzie, ale czesto woniej niz w przypadku spd (choc to samo mozna powiedziec o hardtailach, ale to juz inna skala). Natomiast wydaje mi sie, ze jezdzenie np. na north shorach w zatrzaskach nie jest najlepszym pomyslem.
-
- Kontakt:
wd40... No to mowie, ze SPD maja jakies tam plusy i minusy oraz stosunkowo zawezone pole uzytkowania. Zreszta north shore nie jest straszny, jesli masz technike jazdy wyczesana. Ja bynajmniej w swoich butach i pedkach na ns'y pchal sie nie bede jeszcze dlugo. No chyba, ze w platformiakach.
http://tiny.pl/8mm