STREETLEGAL 2005 coś ich mało

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ja ma sztywniaka od pazdziernika :P tak tak licytujmy sie kto jest prawdziwym stree fajterem a kto tylko za trendem poszedl, hehe
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

oj nie ladnie Erenes, nie ladnie :/
sikun jestes...
peys
Kontakt:

Post autor: peys »

No jawnie wiesz w sumie nie wiadomo czy się cieszyć że dużo rowerków teraz takich będzie, fajnie być oryginalnym ale przynajmniej producenci części pomyśleli o nas można już kupić sensowne slicki w polsce a nie tylko hookwormsy w czechach. Zresztą gdyby nie braciak nie składał bym streetlegala tylko zapierdalał dalej na poincie- dla mnie wypas ramka, krótka i tania.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
Kars
Kontakt:

Post autor: Kars »

a ja kocham dragstary <looooooooooooooooooolz> :):):):) dragstar ROX :):):)
Zwieeeeracz... zwieeeeeracz...
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

[b]peys[/b] heheh a ja skladam taki rowerek bo wczesniej mialem mtb i chce na wakacje na czyms jezdzic a i tak na 2 rok chyba mieniam na amorka (pike) widly treka i kupie lepsza ramke... bo teraz mi na to fundusze nie pozwalaja a wiem ze to good ramka :p i wcale nie chce isc za moda tylko za wytrzymaloscią... :D pzodro... !!
gg 2109933
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Moj rower do streetowki nie bedzie podobny... Mam BoXXera 04, w zyciu nie zrezygnuje z przerzutki i przedniego hampla a kola 24" to nie dla mnie. Po prostu ni mom kasy na fulla wiec kombinuje jakby tu cos w miare FR zlozyc... Wiec bede mial najprawdopodobniej MODNĄ stalowa rame :D z osprzetem DH/FR czyli rower ni z dupy ni z pietruchy ale MOJ ROWER... MOJE BEJBE :*

Sie rozczulilem normalnie ;)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
peys
Kontakt:

ja też nie rezygnuję z przedniego hamulca
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

no ja tez juz sie nei moge doczekac jak chyb awszytscy ktorzy teraz nie mja bajka i czekaj do marca na sl/sub/bit :)
a tak pozaym to ja skladam na tym:
rama streetlegal
korba perv bmx
blat cd ten z gtrowery
pedlay leg eaters terror
widelec od treka
stery fsa teh pig wersja bmx
kieera pure
mostek moto na 04
gripy lizard skins te za 27 zl
lancuch kmc groby
klamki avid ti
hampel przod black box tyl avid 7
kola:
tyl-quando na maszynach bfr 48 pindek 24" dt champion gazela jr 2.6 zebata dicta
przod-grimeca na sroby dm 24 24" dt champion factory dh 2.3
siodlo i sztyca z scotta voltage
hymm to chyba wszstko
peys
Kontakt:

a ile dałeś i gdzie za tą korbę pi3tr0?
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ile to nie wiem ale w naszym warszawskim ixie. gdyby nie to ze jestem biedny czlowiek sam bym ja mial :(
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
peys
Kontakt:

no korby bmx są w *** drogie
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

599 po promocji ;p
gg 2109933
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

w *** drogie w *** ciezkie i w *** mocne :D:D:D
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

peys stery lataja jak chca bo takie sa te widelki po moich tez lataja jak chca a do street parku pasuje amor bo co to za mtb bez amora ... ja teraz jezdze na marnej judy c bo lubie jak cos mi sie ugina i jakos jezdze street park i daje rade a erenes ma racje bedzie sporo fajnych czesci na za kilka miesiecy ... jak by co gg macie w profilu jak juz cos bedziecie sprzedawali jestem chetny na jedna ramke i korbe bmx ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

Erenes nic nie chcę mówić ale wyjebałeś wała dla mojego kolegi sprzedając mu rozjebane widły treka za 250 zł. Dobrze wiesz że jest rozpierdolony dół rury sterowej i stery sobie po niej latają jak chcą. Ale *** tam, koleś się naciął i teraz musi kombinować.

no dobra pierwsze słysze. Ostatnio Dzikus przedemną miał ten widelec i nie zauważył problemu. Twój kolega nie pisał nic do mnie na maila. Nie wiem że stery lataja jak chca po sterowej, ja mialem pigi i było ok. Jesli koles musi kombinowac to :

a) pisze do mnie maila, zgłasza problem. odsyła mi prosty widlec taki jaki byl- odkładam kase, odbieram widelec. Przelewam kase. Koszt przesyłki do ustalenia.

b) kombinuje cos jak rozumiem z dołem sterowej- ale nad koroną- rozumiem że stery nie dolan miska tylko dolna bieznia lata. Nie miałem takiego problemu. Jakby co nic nie przychodzi mi sensownego do głowy. ALbo naspawac ciut materiały i z portoten ztoczyc, albo przyspwac punktowo dolna stalowa bieżnie.

ps. Zadnego wała nie robiłem kolego. Chcesz pisac tu pisz tu cches zn prvi pisz na priv. pozdro. Zaczyna mnie to wkurzac nie bede sprzedawał uzywanych czesci normalnie bo mnie zjecie jak każdego. Opisałem ten widelec wiele razy, robiłem różne fotki z każdej strony. Pisałem że nie miałem go w rowerze od bardzo dawna (moj w domu służy mi od 2 lat i ma pogiete dropouty, dlatego wysłałem tamten- w stanie jak nowy- nawet nie porysowany. Z patentem do zciagania luzu, bonie miał kapsla). Wszystko było ustalone. Moze mi go odesłać jak chce, tylko bede musiał odłozyc szybko kase. Mail me.
dupa.
erenes
Kontakt:

a pozatym nie jestem zjebisty i nie ja pierwszy takei rowery składałem. ciesze sie że ludzie ten widelec o ktorym od dawna wiem że jest nizły kupują teraz na gwałt (bardziej niz da bomba), ciesze sie że piasty bmx 14mm, kółka na 48 szprych (na które poluje rożne od 3 lat (miałem Halo, juz kupowałem Funna, Cchciałem 48t Dm24 zciagac z Kanady, wypatrzyłem w sieci BFR 24" i zagadałem do 7anna) . TO samo czesci typu bmx czyli motorynkowe. Ciesze sie że sie tego używa bo ja osobiscie to lubie - ciezki imocne.

w moim przypadku byłoto spowodowane brakiem kasy , wrzucam piasty 14mm po 50zł na kulach, łańuch motorynka i mam spokój na pól roku. A że cieżkie i na zachodzie dla gości za ciezki- bo maja kase na lekkie i dobre to norma-

RIDE!
dupa.
erenes
Kontakt:

Erenes nic nie chcę mówić ale wyjebałeś wała dla mojego kolegi sprzedając mu rozjebane widły treka za 250 zł. Dobrze wiesz że jest rozpierdolony dół rury sterowej i stery sobie po niej latają jak chcą. Ale *** tam, koleś się naciął i teraz musi kombinować.

Dzieki że mnie uswiadamiasz, ale nie potrzebuje by ktos mówił za mnie. Moze najpierw mail me- a nie zjebka na całego. Uważam ze widły były w super stanie, lakier na nich błyszczał. U mie tylko lezały nie jexdziłem na nich, tylko kroiłem je pod 14mm jako moje zapasowe. Tak, doskonale wiem że były rozjebane i dlatego sprzedałem bo niby jestem taki zajebisty to mnie zaraz beda bronic. Tylko ze nie o to chodzi. . No i wyobraź sobie ze gdyby było cos nie tak to bym nie sprzedał bo nie jestem PIPKA. Jesli cos jest nie tak- prosze o info na maila: streetride@tlen.pl pisac smiało co nie tak i co proponujecie a ja odpisze. Nie po to trzymałem te widły przez tydzień dla Twojeo kumpla , opisywałem 20 razy i wysyłalem fotki by sciemniac. Jak Kumpel który wysłał widlec zapomniał wysłac patentu skrecajacego sterową- natychmiat dosłałem na mój koszt paten sciskajacy poleconym z przeprosinami, nie uważam bym kogokolwiek wałkował. pozatym bo było 2 zaiteresowanych - ale ob obiecał że wpłąci na konto by robic z kogos wałka. Możecie uzgodnic ze mna odesłanie tego wideleca, tylko bede musiał szybko jakos zbierac kase. pasuje? denerwuje mnie że mnie objeźdzasz, bo zawsze staramsie byc za-uczciwy.
dupa.
peys
Kontakt:

Ok w sumie mogłem na priva. Zwracam honor bo patent sciskający dosłałeś i było ok.

Słuchaj problem polega na tym że teraz to i tak koleś ci tego widelca nie odeśle bo gdzie kupi drugiego? Ja sobie kupiłem jakiś czas temu naprawdę spoko widły za 180 zł i trzymam, nikt ich nie sprzedaje. Wiesz no może przesadziłeś z tym błyszczeniem lakieru na swoich widłach ale przyznam że był w dobrym stanie, gdyby nie ta rura sterowa.

W sumie miałem się z nim zamieniać na widły bo nie musiałbym swoich rozwiercać pod 14 (na razie mam 10) ale powiem szczere że wolę już rozwiercić niż bawić się z przyspawywaniem dolnej bieżni do amora albo naspawywaniem i wytaczaniem.

W sumie po prostu dziwne jest że ktoś sie pozbywa wideł treka teraz, chbya że NS będzie robił swoje widły a ja jeszcze o tym nie wiem.
erenes
Kontakt:

Hey Peys.

co mam zrobic jesli nie chcie zwrócic tego widelca. Jedyne co zostaje to cos kombinowac na loctite lub naspawac materiału w ostatecznosci. Moze inne stery spróbować- może nowe? jesli stery lataja na sterowej. Może spróbowac inne stery? Dzikus miał ten widelec w rowerze i niczego nie zauwazył, serio. Nie sprzedawałbym czegos z wada gdybym wiedział. Napisałbym co jest grane.

Pozbywam sie widelca bo potrzebowałem kasy na szprychy i zaplatanie kółek. Mam drugi widelec dlatego ten sprzedałem. Sprzedałem tylko dlatego że potrzebowałem kasy, tak naprawde zawsze przydałbymi sie zapas. NS na pewno nic w najbliższym czasie. Jak beda robic widelce- dadzą znac, ja jak bede wiedział też dam znac.
dupa.
ODPOWIEDZ