Który z podanych amrokow wybrac:
1. RS Pike Race U-Turn os 20 mm
2. RS Pike SL U-Turn os 20 mm
3. Sherman Flick Plus HEX 2005 os 20 mm
4. Sherman Flick 2004 TA os 20 mm
5. Sherman Firefly 2004 TA os 20 mm
6. Marzocchi 66 VF os 20 mm
7. Marzocchi 66 R os 20 mm
Jezeli ewentualnie ktos ma inne propozycje na amorek do Fr/Dirt do 2200 zl na sztyce 1 1/8 na os 20 mm to mozna podawac. Piszcie co sadzicie o nich i prosze o konkretne odpowiedzi. Amnorek moze byc z USA lub Niemiec sprowadzony, ale w 2200 zl ma byc jeszcze pprzesylka. Jak ktos ma ktorys z wyzej wymienioncyh amorkow na sprzedaz to prosze o podanie ceny i o kontakt prosze.
Banshee Morphine Rulez !!! Jeszcze do niedawna santacrusher.
Mam Flick'a Plus 2005 na szybkozamykacz i jezdzi sie bardzo milo. Nie mialem za bardzo jak go przetestowac...pogoda przeszkadaza :/ Jedno juz wiem...musze w nim wymienic sprezyny na twardsze bo przy mojej waadze (85-90 kg) jest za mietki i sie dobija za czesto :(
wszystkie sa bdb - wybor zalezy tu bardziej od preferencji co do marki, no ale jak chcesz troche dirtu to 150 mm marcoka odpada, rs i manitou maja spora regulacje wiec moga byc i na fr i na dirt ale mi osobiscie do banshee najbardziej pasowalby sherman 2005
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Ja mam teraz 66 RC wczesniej miałem VF i oba są zajebiste .... i szczerze mówiąc regulacja .... jest zajebista oczwyiście ale samo vf chodzi też bosko i powiem żę moim zdaniem VF samo w sobie działa bardzo podobnie jak dobrze ustawione RC.... jeszcze zostaje FOX 36.... wygląda na zajebisty ... ale przedewszystkiem polecam 66 pozdro