LOL z tej ramy KROSS
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmm... a moim zdaniem... no rowerek... ma przesadzony opis... i gdyby pomysleli nad ramką to moim skromnym zdaniem... bylby to w miare rowerek na początek... tylko ze za taką cenę to mozna lepiej zbudowac rowerek... bez piepszonych tarcz... bez korby na 3 blaty i bez przezutki... gorsze manetki... lepsze piasty... i juz daje radę... albo na singlu... nie ma co się śmiac bo to chyba dobrze ze polska marketowa firma stara sie podpasic pod modę na "ostrą jazdę na rowerze". kazdy kto sie zna i tak tego nie kupi... a dzieciak i tak bedzie uzywal do skakania z kraweznikow... wiec... nie widze w czym jest wasz problem... w 2006 pewnie zmienią ramę czy cos... i a nóż widelec taki niby kross bedzie calkiem fajnym rowerkiem... to tyle... to forum jest bez kitu coraz glupsze... juz nie ma innych odpowiedzi jak zjeżdżanie... lub texty ze to juz bylo... czasem madrzejszy sie wybije...
Chyba nie trzeba być specem od marketingu żeby domysleć się czego chce klient.
"Co pan, rower za ponad 1000zł ze stali? To ja w Realu widziałem aluminiowy już za 300zł! Zgłupiał... A tu co? 1 zębatka z przodu? W tym sprzęcie z Reala był 3 normalnie! Aha, tarczowe hamulce tez miał a nie jakieś na klocki. I sprzedawca mówił że wszedzie da się tym jeździć, to co mi pan tu jakieś gówno za kupe kasy wciskasz?"
Panowie od Krossów i Rometów myslą tak, jak mysli Kowalski a nie jakiś Gracia. Co mówią Wasi rodzice gdy widzą, że rower, który widzieli w markecie w katalogu, który im pokazujecie kosztuje 10x więcej? Błąd w druku?:) To nie są rowery dla Kowalskich, tak jak makrokesze nie sa dla nas.
A jak chcecie zrobić tani dobry rower to zróbcie.
Co? Próbowaliście? To dlaczego nie wyszło...?
"Co pan, rower za ponad 1000zł ze stali? To ja w Realu widziałem aluminiowy już za 300zł! Zgłupiał... A tu co? 1 zębatka z przodu? W tym sprzęcie z Reala był 3 normalnie! Aha, tarczowe hamulce tez miał a nie jakieś na klocki. I sprzedawca mówił że wszedzie da się tym jeździć, to co mi pan tu jakieś gówno za kupe kasy wciskasz?"
Panowie od Krossów i Rometów myslą tak, jak mysli Kowalski a nie jakiś Gracia. Co mówią Wasi rodzice gdy widzą, że rower, który widzieli w markecie w katalogu, który im pokazujecie kosztuje 10x więcej? Błąd w druku?:) To nie są rowery dla Kowalskich, tak jak makrokesze nie sa dla nas.
A jak chcecie zrobić tani dobry rower to zróbcie.
Co? Próbowaliście? To dlaczego nie wyszło...?
zacznijmy od tego że ten kto sie zna nigdy nie kupi całego roweru bo: tanie są hu.jowe a drogie jeszcze gorsze bo płacimy za osprzęt OEM (robiony moim zdaniem tak aby wyglądał) a żadna firma nie złoży roweru tak aby komuś pasował w 100% i prędzej czy później każdy zacznie rower zmieniać
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
Ale to z przyjemnoscia to wlasnie tak jak moj rower :D
Ulatwia pokonywanie kraweznikow i sprawia wiecej przyjemnosci z jazdy...
A ramka to pewny byl zwykly projekt, wylala sie kawa czy tez bro, koles luknal ze nie jest tak zle... i tak juz zostalo. Trzeba byc na tobie, futurystyczne formy w modzie, mogli by to postawic w galerii
Ulatwia pokonywanie kraweznikow i sprawia wiecej przyjemnosci z jazdy...
A ramka to pewny byl zwykly projekt, wylala sie kawa czy tez bro, koles luknal ze nie jest tak zle... i tak juz zostalo. Trzeba byc na tobie, futurystyczne formy w modzie, mogli by to postawic w galerii
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com