siemannko wszystkim chciałbym abyście mi pomogli co mam wybrać, ponieważ wacham się pomiędzy Suntour Ns 130mm, a Rst delta hl<=pomóżcie mi w wyborze odpowiedniego amorka_tak na marginesie mam zamiar jeździć głównie w Streecie, ale nieraz mam zamiar pojeździć w lasku, oraz gdzieś na hopach!!!
[b]<<MASA>>[/b] ta po jakim czasie??? bo jakos nie zauwazyłem
no do streetu to raczej duro ale to juz lepij kupic sztywny, jak chcesz zeby miał ladna prace to delta hl lub HI-5 no ale nie bedziesz mogł krencic barspinow a tak to w niczym nie przeszkadza
[b]slazak[/b] dokładnie ja mam delte i jest zajebiście miekka mmusze wymienic spręzyny... ale co do tematu to jeżeli wymiatasz street to NS a jak street tylko ja wracasz zlasku czy z hop to DELTA, delta to legenda i ja ja polecam!!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
sam mialem kiedys dylemat czy delta czy suntour.. wtedy zastanawialem sie nad duro.. Mam delte i jest boska.. naprawde.. Jesli chodzi o taka kase to niczego lepszego za ta kase nie bedziesz mial jak delta. Jezdze i polecam ;)