to pytanie kieruje glownie do ekipy cszyvego oraz innych miejscowych. a mianowicie prosze o powiedzenie mi gdzie sa te slynne fajniutkie kladki w falenicy ktorych fotki widzialem na pinkbike'u. czy sa one tam w okolicy tych hop przy ulicy podkowy czy gdzies zupelnie indziej?? jak tam trafic? najezdzilem sie po lesie i nic nie znalazlem tylko jakies resztki badziewia. ale gdzie sa te prawdziwe?? z gory dzieki za odpowiedzi
stary, w falenicy jest teraz , moim skromnym zdaniem, jedna wielka lipa. mieszkam bardzo niedaleko to wiem... lepiej jedz do miedzylesia na czerniaka. jezeli masz jeszcze jakies pytania to wal smialo ;)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
dobra. dzieki wybiore sie na pewno kilka razy w ferie na czarniak, ale ten stoliczek u was jest calkiem calkiem, chociaz ten double po prawej (patrzac od gory) byl zajebisty jak byl caly. bedziecie go odbudowywac na wiosne?
Ludzie CZARNIAK nie czerniak. Jak chcesz pojezdzic nad Czarniakiem to albo jeszcze teraz albo jak woda zejdzie. W czasie roztopow ciezko sie nam jezdzi bo woda stoi na dole...
a ja nie skaczę dużo bo mi smar gęstnieje w amortyzatorze (straasznie)
do tego stopnia że jak wyląduje to amortyzator się nie wraca...
nie muszę wspominać o tym że zdjąłem ograniczniki, więc jak jest wgnieciony na maxa to głupio wygląda... to tak apropo okolicznych hop...