Warszawa - ramka point
...
Dziwie sie czemu nie ma jeszcze na tej stronie calej listy numerow seryjnych naszych ramek etc. ktore jakies jeba.... debile pozyczyly i nie oddaly. moze warto pomyslec o tym zeby stworzyc liste skradzionych ram + numery, i wtedy jak ktos bedzie kupowal albo cos to sobie luknie i bedzie wiedzial czy nie kupije jumanej....
pozdrooofki all
pozdrooofki all
w warszawie wszystko mozliwe... co by nie mowic ******** miasto ostatnio kumpla dresiarze sprali za koszulke metallici :( mi w autobusie gdzie bylo calkiem sporo ludzi zajebali komorke walkmana kase (100 zl akurat do sklepu jechalem ...) i troche zdrowia - obite zebra... a kurwa nikt - NIKT sie nie zainteresowal. ale co mialem zrobic ja sam i 3 wyrosnietych dresiarzy co do mnie podlezli?! ni ****...
oby ramka sie znalazla... :( smutne jest cos takiego slyszec, niestety. wlasnie - biker bikerowi. tak jak ten walek glidera czy jak mu tam co wykreca wszystkim. przykre :(
trust noone
oby ramka sie znalazla... :( smutne jest cos takiego slyszec, niestety. wlasnie - biker bikerowi. tak jak ten walek glidera czy jak mu tam co wykreca wszystkim. przykre :(
trust noone
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
MAM!! Lezy moje obdrapane kochanie obok mnie i delektuje sie jej widokiem:) Ciesze sie jak cholera, chyba sobie pojde piwo kupie nawet:)) Kosztowalo mnie to kilka dni nerwow, dzwonienia po ludziach i lazenia po dzielnicy ale sie udalo. Pomogl mi w tym moj kolega z podstawowki (dzieki Michal!!), ktory, jak sie okazalo, zna zlodzieja osobiscie. Zalatwil mi zwrot ramki za litr wodki (jako zaplata dla zlodzieja).
Sam zlodziej jest mi znany raczej tylko z widzenia. Placze sie taki koles w szarym dresie (innego nie posiada, wiec czasem jest brudny). Wolaja na niego maly albo mlody. Jest bezdomny albo nie lubi przebywac w domu, bo podobno 24 godziny spedza na ulicy. Jak go zobacze to z przyjemnoscia mu sprzedam bombe w ryja.
Dziekuje bardoz za odzew i chec pomocy. Mam nadzieje, ze wszyscy odzyskaja kiedys swoj sprzet, ktory zostal skradziony. Ja osobiscie juz nie spuszcze mojego roweru z oczu, bo w tych czasach nie mozna nigdzie czuc sie bezpiecznym.
jeszcze raz dzieki!!
Sam zlodziej jest mi znany raczej tylko z widzenia. Placze sie taki koles w szarym dresie (innego nie posiada, wiec czasem jest brudny). Wolaja na niego maly albo mlody. Jest bezdomny albo nie lubi przebywac w domu, bo podobno 24 godziny spedza na ulicy. Jak go zobacze to z przyjemnoscia mu sprzedam bombe w ryja.
Dziekuje bardoz za odzew i chec pomocy. Mam nadzieje, ze wszyscy odzyskaja kiedys swoj sprzet, ktory zostal skradziony. Ja osobiscie juz nie spuszcze mojego roweru z oczu, bo w tych czasach nie mozna nigdzie czuc sie bezpiecznym.
jeszcze raz dzieki!!
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
najprawdopodobniej chcial to na zlom oddac, bo nikt nie kupilby ramy rowerowej od takiego smierdzacego lysego luja.
a propos - czy nikt z warszawy nie stracil ramki o gemetrii dualowej - bialej w czarne ciapki? bo z okna autobusu widzialem jak menele wiezli cos podobnego na swoim wozku. Odkad znalazlem jakas szeroka felge bmx u zlomiarza patrze podejzanie na wszystkich nurkow smietnikowych.
a propos - czy nikt z warszawy nie stracil ramki o gemetrii dualowej - bialej w czarne ciapki? bo z okna autobusu widzialem jak menele wiezli cos podobnego na swoim wozku. Odkad znalazlem jakas szeroka felge bmx u zlomiarza patrze podejzanie na wszystkich nurkow smietnikowych.
www.mushroomhead.prv.pl
jak zglosiles sprawe na policje to radze ich poinformować ze rame odzyskales bo jak Cie sprawdzą na biku kiedyś i będziesz mial tą ramke to możesz mieć nie przyjemności (48h w więzieniu i pare tyg. bez ramy bo na magazynie może leżeć) !!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
-
- Kontakt:
[quote="pageup"]jak zglosiles sprawe na policje to radze ich poinformować ze rame odzyskales bo jak Cie sprawdzą na biku kiedyś i będziesz mial tą ramke to możesz mieć nie przyjemności (48h w więzieniu i pare tyg. bez ramy bo na magazynie może leżeć) !!![/quote]
to juz zrobilem, tak wiec bez strachu moge jezdzic ;)
swoja droga to ciekawe czy przy zatrzymaniu rowerzysty (za cokolwiek, nawet przejechanie przez pasy) przyszloby policjantom zeby sprawdzic numery?
to juz zrobilem, tak wiec bez strachu moge jezdzic ;)
swoja droga to ciekawe czy przy zatrzymaniu rowerzysty (za cokolwiek, nawet przejechanie przez pasy) przyszloby policjantom zeby sprawdzic numery?
www.mushroomhead.prv.pl
to super ze masz rame :) w nastepna sobote jezdzimy juz na bank - dzis bylo bajerancko moge ci filmiki przeslac jak bedziesz na gg albo maila podasz.
sorki ze nie skomentuje ale mi sie spieszy.
---
dresa do sedesa.
no dress - no stress
po co mi mozg - mam dress :P
tak przy okazji :D
sorki ze nie skomentuje ale mi sie spieszy.
---
dresa do sedesa.
no dress - no stress
po co mi mozg - mam dress :P
tak przy okazji :D
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
Chrabal - wiekszosc ursynowa go zna ;)
Najlepsze jest to, ze koles jest niewielki wzrostem nawet, ale bezczelny skurwiel z niego. Tak czy siak, kiedy tylko go dorwe to dostanie bombe ode mnie
Cszyvy - za tydzien obowiazkowo! a filmik (jesli niewielkich rozmiarow [takie do 2-2,5 mb] rzuc mi na pasqd@o2.pl :)
Najlepsze jest to, ze koles jest niewielki wzrostem nawet, ale bezczelny skurwiel z niego. Tak czy siak, kiedy tylko go dorwe to dostanie bombe ode mnie
Cszyvy - za tydzien obowiazkowo! a filmik (jesli niewielkich rozmiarow [takie do 2-2,5 mb] rzuc mi na pasqd@o2.pl :)
www.mushroomhead.prv.pl
Gratuluje szczęścia odnalezienia ramy.
Btw. u mnie gościowi jakiś czas temu rowerek skroili z 10 piętra, nie włamując się do chaty itd. nawet trochę osób u niego było, na balkonie miał bika ci mu jakoś huuj go wie,sznurkami zajebać,; są skurwysy.. które ciągle myślą jak komuś coś zajebać, takich pozabijać
Btw. u mnie gościowi jakiś czas temu rowerek skroili z 10 piętra, nie włamując się do chaty itd. nawet trochę osób u niego było, na balkonie miał bika ci mu jakoś huuj go wie,sznurkami zajebać,; są skurwysy.. które ciągle myślą jak komuś coś zajebać, takich pozabijać