.:sZuMi:. wytlumacz mi jak naturalnej blondynce jak wrzucic na emule i wtedy spakuje to w jeden plik, dam jakas dziwna nazwe i podam tylko na forum i wrzuce na serwra :P
żeby to skleić będziecie musieli sobie zainstalować Winrar jakiś najlepiej po polsku żebyście to skumali jak to zrobić więc otwórzycie w programie katalog z tymi plikami i wejdzcie w pik z rozszerzeniem r00 i rozpakujcie to a poiwionno już w tedy wszystko samo polecieć
Pozdro! :)
ehhhhhh...nie zapisuuje sie na żadnym seriw...musisz mieć włączony komputer...a pozatym to jest koło 1400MB...wiesz ile by to od Ciebie ciągneli???? i pewnie jeszcze tyle harpadanó by sie rzuciłe, że szok...za rok by nie doszło całe...nie ma innego wyjścia jak samemu sobie ściągnąć :/
JIB 2 jak dla mnie fajny film, a dlaczego ? A dlatego ze oprucz prosow jezdza normalni ludzie z ulicy ktorzy maja co do pokazania. Podoba mi sie to ze ten film jest najlepszym przykladem na to ze zeby dobrze jezdzic nie trzeba miec bog wie jak dobrego sprzetu... Wystarczy spojzec na czym jezdza niektorzy kolesie a co wyprawiaja ...
obejrzalem cd 1, powiem ze jest super, troche dolujacy :P ze ja tak nei umiem i przynajmniej na razie sie nie zapowiada. muzyka taka troche nie dla mnie ale ogolnie dobre wrazenie... 3 minutki do cd2 :] lece ogladac, cu.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No ja juz sciagnaole mszystko :)))
Wieczoram sobie obejrze
W extras sa upadki itp ale widzialem tylko pierwsza minute bo chce wszytsko na raz ogladnac.
Sciagniecie zajelo mi jakies 5 i pół godziny :* hahahahhahaha <jupi>
ja sie nie znam na komputerach, poza tym po co chcesz to gdzies wrzucac skoro masz podane jak na talerzu na serwerze :] podalem link z czego ladnie sie sciaga, wiedz radzta sobie ludzie :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt