Warszawa - ramka point

Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Jak tak to bardzo dobrze :))) oby wszystko się udało
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
rhesuSSon
Kontakt:

...

Post autor: rhesuSSon »

Dziwie sie czemu nie ma jeszcze na tej stronie calej listy numerow seryjnych naszych ramek etc. ktore jakies jeba.... debile pozyczyly i nie oddaly. moze warto pomyslec o tym zeby stworzyc liste skradzionych ram + numery, i wtedy jak ktos bedzie kupowal albo cos to sobie luknie i bedzie wiedzial czy nie kupije jumanej....
pozdrooofki all
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

ale najgorsze w tym przypdaku jet oto że baiker baikerowi ramke zajebał więc to mnie martwi :((
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

w warszawie wszystko mozliwe... co by nie mowic ******** miasto ostatnio kumpla dresiarze sprali za koszulke metallici :( mi w autobusie gdzie bylo calkiem sporo ludzi zajebali komorke walkmana kase (100 zl akurat do sklepu jechalem ...) i troche zdrowia - obite zebra... a kurwa nikt - NIKT sie nie zainteresowal. ale co mialem zrobic ja sam i 3 wyrosnietych dresiarzy co do mnie podlezli?! ni ****...

oby ramka sie znalazla... :( smutne jest cos takiego slyszec, niestety. wlasnie - biker bikerowi. tak jak ten walek glidera czy jak mu tam co wykreca wszystkim. przykre :(

trust noone
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

MAM!! Lezy moje obdrapane kochanie obok mnie i delektuje sie jej widokiem:) Ciesze sie jak cholera, chyba sobie pojde piwo kupie nawet:)) Kosztowalo mnie to kilka dni nerwow, dzwonienia po ludziach i lazenia po dzielnicy ale sie udalo. Pomogl mi w tym moj kolega z podstawowki (dzieki Michal!!), ktory, jak sie okazalo, zna zlodzieja osobiscie. Zalatwil mi zwrot ramki za litr wodki (jako zaplata dla zlodzieja).

Sam zlodziej jest mi znany raczej tylko z widzenia. Placze sie taki koles w szarym dresie (innego nie posiada, wiec czasem jest brudny). Wolaja na niego maly albo mlody. Jest bezdomny albo nie lubi przebywac w domu, bo podobno 24 godziny spedza na ulicy. Jak go zobacze to z przyjemnoscia mu sprzedam bombe w ryja.

Dziekuje bardoz za odzew i chec pomocy. Mam nadzieje, ze wszyscy odzyskaja kiedys swoj sprzet, ktory zostal skradziony. Ja osobiscie juz nie spuszcze mojego roweru z oczu, bo w tych czasach nie mozna nigdzie czuc sie bezpiecznym.

jeszcze raz dzieki!!
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

a ten ktos chcial ja sprzedac do skupu złomu??
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no to gratuluje pasqd, oby wiecej osob mialo takie szczescie:)
pasqd
Kontakt:

najprawdopodobniej chcial to na zlom oddac, bo nikt nie kupilby ramy rowerowej od takiego smierdzacego lysego luja.

a propos - czy nikt z warszawy nie stracil ramki o gemetrii dualowej - bialej w czarne ciapki? bo z okna autobusu widzialem jak menele wiezli cos podobnego na swoim wozku. Odkad znalazlem jakas szeroka felge bmx u zlomiarza patrze podejzanie na wszystkich nurkow smietnikowych.
www.mushroomhead.prv.pl
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

no fajnie że odzyskałeś ramę

co do tego typa to jak go kiedy spotkasz to zapierdol mu z kopa i jak się wyjebie to takiego jednego dobrego kopa na ryj to się nauczy
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

gratulacje :]
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

jak zglosiles sprawe na policje to radze ich poinformować ze rame odzyskales bo jak Cie sprawdzą na biku kiedyś i będziesz mial tą ramke to możesz mieć nie przyjemności (48h w więzieniu i pare tyg. bez ramy bo na magazynie może leżeć) !!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
pasqd
Kontakt:

[quote="pageup"]jak zglosiles sprawe na policje to radze ich poinformować ze rame odzyskales bo jak Cie sprawdzą na biku kiedyś i będziesz mial tą ramke to możesz mieć nie przyjemności (48h w więzieniu i pare tyg. bez ramy bo na magazynie może leżeć) !!![/quote]

to juz zrobilem, tak wiec bez strachu moge jezdzic ;)

swoja droga to ciekawe czy przy zatrzymaniu rowerzysty (za cokolwiek, nawet przejechanie przez pasy) przyszloby policjantom zeby sprawdzic numery?
www.mushroomhead.prv.pl
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Nawet wiem który to gość - obija sie tu po okolicy
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ehhh...
ja tez raz odzyskałem rame kolegi:D normalnie zauwazyłem kolesia idacego z ta rama po ulicy podszedłem od tylkca i jeb bombe w łeb...
nawet jak lezał to skurczysyna kopałem:DDDD
(tak samo zrobił on z moim kolegą)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

to super ze masz rame :) w nastepna sobote jezdzimy juz na bank - dzis bylo bajerancko moge ci filmiki przeslac jak bedziesz na gg albo maila podasz.

sorki ze nie skomentuje ale mi sie spieszy.

---

dresa do sedesa.
no dress - no stress
po co mi mozg - mam dress :P

tak przy okazji :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pasqd
Kontakt:

Chrabal - wiekszosc ursynowa go zna ;)

Najlepsze jest to, ze koles jest niewielki wzrostem nawet, ale bezczelny skurwiel z niego. Tak czy siak, kiedy tylko go dorwe to dostanie bombe ode mnie

Cszyvy - za tydzien obowiazkowo! a filmik (jesli niewielkich rozmiarow [takie do 2-2,5 mb] rzuc mi na pasqd@o2.pl :)
www.mushroomhead.prv.pl
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

kurde ale skurwysynstwo troche mnie nie bylo na dh zlomnie i takie historie dobrze ze juz ok jest jebani zlodzieje
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Gratuluje szczęścia odnalezienia ramy.
Btw. u mnie gościowi jakiś czas temu rowerek skroili z 10 piętra, nie włamując się do chaty itd. nawet trochę osób u niego było, na balkonie miał bika ci mu jakoś huuj go wie,sznurkami zajebać,; są skurwysy.. które ciągle myślą jak komuś coś zajebać, takich pozabijać
ODPOWIEDZ