pytanie,do ilu mozna zrobic dropa
W piach jest najlepiej bo zaliczasz po2jnego dropa. Raz jak lecisz z rowerem a 2 jak rower laduje a ty lecisz dalej :P
Ale drop ogolnie sa spoko chociaz nie wiem czy te 3 metry jak wiekszosc z was mowi jest razsadnym maxem na plaskie ( na HT) bo mnie po 1.80 juz stopy zabolaly jak spadlem.... ekhm wyladowalem :)
a na ladowanie, pochyle to mozna napierdalac dropy nawet z kosmosu (o ile nie spalisz sie w atmosferze i wstrzymasz oddech na odpowiednio dlugi okres czasu, no i jeszcze czeba jakos w ten kosmos wyleciec..... moze z mega hopy?)
dropaj coraz wieksze, jak opanujesz amortyzajce 1m to juz bedzie dobrze. Mozesz smialo powiedziec ze umiesz dropac kiedy nie boisz sie ze na plecy z dropa spadniesz. przez pojecie drop mam na mysli przynajmniej 40centow... chociaz nie wiem czy to nie za malo :)
Ale drop ogolnie sa spoko chociaz nie wiem czy te 3 metry jak wiekszosc z was mowi jest razsadnym maxem na plaskie ( na HT) bo mnie po 1.80 juz stopy zabolaly jak spadlem.... ekhm wyladowalem :)
a na ladowanie, pochyle to mozna napierdalac dropy nawet z kosmosu (o ile nie spalisz sie w atmosferze i wstrzymasz oddech na odpowiednio dlugi okres czasu, no i jeszcze czeba jakos w ten kosmos wyleciec..... moze z mega hopy?)
dropaj coraz wieksze, jak opanujesz amortyzajce 1m to juz bedzie dobrze. Mozesz smialo powiedziec ze umiesz dropac kiedy nie boisz sie ze na plecy z dropa spadniesz. przez pojecie drop mam na mysli przynajmniej 40centow... chociaz nie wiem czy to nie za malo :)
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
ja skoczylem na hardtail'u dropa 2 metry na pochyle ladowanie, lecialem w dol z 2,5m jako ze nie upadlem tuz za dropem tylko na spadku [a spadek jak to spadek jest coraz nizej i nizej] :P... amor mi nawet nie dobil [marcok mz race]...... moim zdaniem wszystko zalezy od miejsca na ktore sie laduje... jakbym skoczyl na plaski bedon 2 m to podejrzewam ze nawet rama mogla by mi nie wytrzymac [a nie mam w koncu takiej zlej ramy] :D....
run, live to fly, fly to live, do or die
aces high
aces high
Ktoś tu powiedział kiedyś o Benderze tak: "spada jak worek kartofli".... ale to jest bardzo odważny worek kartofli <lol> Dropy to tylko sprawa wytrzymałości sprzętu i twojej psychki.... do pewnej wysokości sprawiają przyjemność...a potem niszczą stawy i sprzęt ( sprzęt-rower...chociaż, czasem i moze się zdarzyć, że obijesz wory )
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to moze juz k u r w a przestaniemy pisać ????
poprostu zamilknijmy na tym jak i paru innych tematach które tego potrzebuja zeby zniknał i koniec boto do h.u.j.a nie podobne kazdy kto jedzie załozyciela topicu,jednocześnie zniza sie do jego poziomu,bo jakby nikt nie pisał to by juz go nie było!!!
błagam koniec tematu!!!
poprostu zamilknijmy na tym jak i paru innych tematach które tego potrzebuja zeby zniknał i koniec boto do h.u.j.a nie podobne kazdy kto jedzie załozyciela topicu,jednocześnie zniza sie do jego poziomu,bo jakby nikt nie pisał to by juz go nie było!!!
błagam koniec tematu!!!
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.