człowieku na co ci takie koła, zeby jezdic na czyms takim to trzeba mieć conajmniek karpiela z super monsterem, pozatym za taką kase to mozna złorzyc takie koła ze szok
nie nadążam nad Twoim tokiem myslenia PaTyK... może i ułomny jestem ale co ma karpiel + super monster do kół funn????
poza tym piszesz ze za taka kase można złożyć koła 'że to szok' więc według mojego prymitywnego postrzegania pewnych faktów twierdzisz że koła funna wcale nie są dobre. dalej dochodzimy do konkluzji że musiałeś na nich jeździć skoro Ci się nie podobają... otóż moje pytanie brzmi: czy jeździłeś na tych kołach, czy je widziałeś na żywo, czy też zwyczajnie pieprzysz głupoty?? :)
on ma lepsze gówno...no własnie gówno..hahaha a czy gówno moze byc lepsze? bo te koła[niejezdziłem ale widziałem na zywo] muszą być zajebiste,widać po samym wyglądzie:) ale w choooya drogie:/
pozdro5oo
widzialem te kolka na zywo i sa naprawde zajebiste ;] no ale cena nie mala ....i mysle ze to raczej dla kogos kto jezdzi ju zawodowo...no ale amatorow co sraja kasa tez jest duzo ;]...
amoeb no dobra z tym karpielem to przesadziłem, ale nie widze tych kol w innym rowerq, troche to duzo wazy wiec zakładanie ich w dualówce to była by lekka pomyłka, pozatym zajebiste koła mozna złorzyc za duzo mmniejsze pieniądze
dansk8 czy ja cos powiedziałem ze nie wolno ci sie pytać??
Zgadzam się te koła są boskie!! Macałem je i jeździlem na nich i są zajebongo i tyle :p teraz po ostrzejszej jezdzie zapytam sie o wytrzymalosc kumpla ktory je ma :]