RST czy SZTYWNIAK
RST czy SZTYWNIAK
zastanawiam sie co kupic zaczynam jazde w dirt/street wszystkiego po trochu i na poczatek nie mam kasy i nie wiem czy brac jakiegos gownianego RST czy sztywniaka ale jednak bardziej zdecydowany jestem na jakiegos sztywniaka tylko nie wiem jakiego poradzicie cos ?? i szkoda mi na niego wywalac duzo hajsu bo i tak w lato pojdzie w odstawke , takie przejsciowe rozwiazanie :)
z gory dzieki ze propozycje i pomoc
z gory dzieki ze propozycje i pomoc
-
- Kontakt:
Właśnie apropo sztywniaków to kumpel wysłał mejla do destroyera po tym jak gdzieś usłyszałem plotki o ich nowym sztywnym widelcu.
Odpisali, ze takowy mają wypuścić za około miesiąc. Ma być a'la trek, prosty, wysoki. Nie wiem dokładnie, ale byc może będzie możliwość zamówienia z piwotami 24", a nawet z powiększonymi hakami 14mm..
Kurcze w sumie to by było zapotrzebowanie na takie widelce.. może by wykombinowali jakiś na sztywną oś (coś jak funn)
Może warto ich o to w mejlach męczyć?
Odpisali, ze takowy mają wypuścić za około miesiąc. Ma być a'la trek, prosty, wysoki. Nie wiem dokładnie, ale byc może będzie możliwość zamówienia z piwotami 24", a nawet z powiększonymi hakami 14mm..
Kurcze w sumie to by było zapotrzebowanie na takie widelce.. może by wykombinowali jakiś na sztywną oś (coś jak funn)
Może warto ich o to w mejlach męczyć?
-
- Kontakt:
siema
chcialem sie tylko przypomniec, ze beda w tym sezonie sztywne widelce ode mnie. na razie ich nie pokazuje, bo musza byc jeszcze troche potestowane.
sa one na sztywna os
pochwale sie nimi za jakis czas, wiec prosze na razie nie wysylac maili z pytaniami o nie. cena jeszcze nie znana, ale bedzie to w okolicach normy
chcialem sie tylko przypomniec, ze beda w tym sezonie sztywne widelce ode mnie. na razie ich nie pokazuje, bo musza byc jeszcze troche potestowane.
sa one na sztywna os
pochwale sie nimi za jakis czas, wiec prosze na razie nie wysylac maili z pytaniami o nie. cena jeszcze nie znana, ale bedzie to w okolicach normy
kurde ja wam powiem tylko tyle że dzikus zapełnia dziure w rynku na zapotrzebowanie tanich/dobrych lub niedostępnych/ dobrych części (mówie o piastach na wolnobieg w/w widelcach itp:] ) niedługo wszyscy będą mieli jakąś część w rowerze od dzikusa :D
sorki za offtopic ale dzikusie może niedługo będziesz tworzył jakieś fajne streetowe amorki?? wiesz skok 100mm itp itd??
sorki za offtopic ale dzikusie może niedługo będziesz tworzył jakieś fajne streetowe amorki?? wiesz skok 100mm itp itd??
EXE i nic więcej :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: