[b]gieras[/b] niewiem czy wiesz ale w supermarketach fulach z dwupulkami to jest a-heag na 1 cal na gwintowanej rorze z gwiazdka. ale aby cos takiego zrobic musisz miec niedostepne stery np:vp(takie byly w fulu mojego brata) albo ostro pokombinowac. gwint nie przeszkadza nie musisz go ucinac.
nie byl bym pewny tego ze nie ma roznicy czy jest gwint czy go nie ma...jesli mostek bedzie w wiekszej polowie na gwincie to mozna to ujebac.wkoncu rura jest nagwintowana przez co mniej wytrzymala bo ma ciensze scianki...kumpel urwal tak rure jak nalozyl mostek ahead na gwint wiec uwazaj..no chyba ze nie jest duzo na tym gwincie...
Gieras... ja chyba czegos nie rozumiem - chcesz mi powiedziec, ze ta rura sterowa jest nagwintowana gdzies mniej wiecej posrodku, a jakas tam odleglosc od szczytu juz nie? Absurd! Zreszta niewazne, nie polecam zadnych prob laczenia systemu a-head i gwint - to nie jest zaprojektowane do wspolpracy ze soba.
gwint jest na gorze of course. jednak rama ktora kupuje mam krotsza glowke od obecnej i z tego co wymierzylem to nie bedzie mostaek nachodzil duuzooo na fgwint