panowie nie wszystko co czytacie musi być prawda widzial ktos na jakimś zdjęciu rydzyka w maibachu ?? no nie to sa plotki ale i tak nie zmienia to faktu że rydzyk nie powinien sie mieszac do polityki ogólnie powinno go nie być ale nie wierzcie w wszystko co czytacie i slyszycie ........ idźcie sobie fakta poczytac tam sam i tylko prawda jest
hehehe ej weźcie...trzeba napisac do jakikiejs mafii kradnącej auta...zapłacić...myśle ze jak kazdy by się zrzucił po 10 zł to by na laycie starczyło..i powiedziec zeby albo ukradli albo spalili :D:D:D ale by miał lipe ten zjeb.....pewnie kupił by nowego...i nam by predzej brakło kasy n awynajmowanie takich " złych" loodzi :/:/:/:/ albo sami mu spalmy autko...:D:D:D
Film leci na ftp'a. Film udostepnie przez tydzien, pozniej znika z serwera, tak wiec sciagajcie ile mozecie i prosze nie rozprzestrzeniac tego linka poza Forum.
Zostala ok. godzina uploadu. Linke podam, gdy wroce z rowra.
proponuje wchodzić na ich czata(jak maja ) i ich bluzgać ostro żeby zobaczyli co naprawde ludzie o nich myślą, ja tak z kumplami juz robie od dłuźszego czasu na czacie "opoki" a tak wogule to jaka jest strona tego rydzyka >?
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Kurwa...emerytów przecież jest od *****...niech połowa zagłosuje na taką partie, przy bierności reszty **** bombki strzelił. I już po sprawie - Polska jak Kambodża, Rydzyk niczym Pol-Pot. Kto nie ma podbitej karty że był w kościele w niedziele ten idzie pod ścianę... kurwa...trzeba iść głosować
pojde do wiezienia na podstawie artykolu 666 z poprawki numer 666 bo bylem dzis tylko 2 razy w kosciele o kurwa a jest juz tv radia maryja nazywa sie tv trwam
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
Ahahahahhahahahahahha jestem Ateista i leje z kosciola strasznie ale takiej liczby szamanskich zaklec ktore jeszcze chce ten pedal w polityke kraju wprowadzic to nie widzialem. Nie wiem czy to przejdzie z gory jest to dla mnie rzecza do spalenia na stosie ale nie dobrze bedzie jak cale wiochy pojda glosowac bo proboszcz w kosciele karze, a jak ktos nie pojdzie to rzuci na niego klatwe...