rozmiar ramy w Giant AC
rozmiar ramy w Giant AC
Witam,
mam jeno takie pytanie:) jaki rozmiar ramy AC byście wybrali (17, 18, 19) mając wzrost ok 186-190 (sam nie wiem ile mam:D)?? Bo kurcze chce kupic ten rower ale w cz-wie w zadnym sklepie go nie maja a moga go tylko sprowadzic jak zamowie. Wiec musze im powiedziec jaki rozmiar ramy chce a gupio tak zrobic wtope i kupic za mala albo za duza... Wacham się miedzy 17 a 18. To bedzie moj pierwszy full:) wiec nie mam doswiadczenia a wiadomo, ze jest to inaczej niz w sztywniakach... tak wiec jak ktos z Was ma jakis pomysl alboco do powiedzenia to piszcie:)
Pozdrawiam
mam jeno takie pytanie:) jaki rozmiar ramy AC byście wybrali (17, 18, 19) mając wzrost ok 186-190 (sam nie wiem ile mam:D)?? Bo kurcze chce kupic ten rower ale w cz-wie w zadnym sklepie go nie maja a moga go tylko sprowadzic jak zamowie. Wiec musze im powiedziec jaki rozmiar ramy chce a gupio tak zrobic wtope i kupic za mala albo za duza... Wacham się miedzy 17 a 18. To bedzie moj pierwszy full:) wiec nie mam doswiadczenia a wiadomo, ze jest to inaczej niz w sztywniakach... tak wiec jak ktos z Was ma jakis pomysl alboco do powiedzenia to piszcie:)
Pozdrawiam
z tym rozmiarem to nie chodzi mi tylko o wysokośc rury podsiodlowej, bo te 3.5 cm więcej pod dupa takiej różnicy nie robią jesli chodzi o dropy hopy. Chodziło mi oto, że cały rower jest taki 'mały' ... no nie wiem może lepiej przejedź się do Łodzi i sobie najpierw usiądz na bike'u...
"Hey ho lets go!"
Nie no faktycznie 17 to bedzie za mala... 19 znow chyba za duza, wiec wezme raczej 18. A przejechac sie do innego miasta zobaczyc i przymierzyc chetnie bym sie przejechal ale w tygodniu praca a w weekendy nauka wiec teraz nie bardzo mam kiedy... ale moze jak bedzie okazja...
W kazdym razie dzieki za odpowiedzi:)
W kazdym razie dzieki za odpowiedzi:)
Re: rozmiar ramy w Giant AC
Witam,
Posiadam AC2 2004'. Przy tym wzroście poleciłbym Ci 19'. Ja osobiście mam 181cm i jezdze na 18'. W razie pytań pisz ac2005@wp.pl Pozdro
Posiadam AC2 2004'. Przy tym wzroście poleciłbym Ci 19'. Ja osobiście mam 181cm i jezdze na 18'. W razie pytań pisz ac2005@wp.pl Pozdro