MISJA SPECJALNA ! AMOR DO 1500 zł
MISJA SPECJALNA ! AMOR DO 1500 zł
No dh-ziomowcy wykażcie sie teraz ! Amorek ma być głównie do streetu :) Mile widziane linki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Klap klap klap klap" :ASD owned ;d
A ja bym wzial sztywny widelec , serio!
I jeszcze by wpizdu zostalo na dobre korby np felt w dobrej cenie ;]
I jeszze kasa na picie przez 2 lata :)
Moim zdaniem nie warto tyle wydawac, a jak juz koniecznie ma byc amor to wzialbym sobie z1 bama albo cokolwiek marcoka rozkrecalne i mocne z1 dual, wszystkie stare z1 w sumie , oby rozkrecalne i 100mm skoku chociaz wolalbym 80. Za 600-700zl dostaniesz. I tak samo zostaje na felta i mniej piw ;p
A ja bym wzial sztywny widelec , serio!
I jeszcze by wpizdu zostalo na dobre korby np felt w dobrej cenie ;]
I jeszze kasa na picie przez 2 lata :)
Moim zdaniem nie warto tyle wydawac, a jak juz koniecznie ma byc amor to wzialbym sobie z1 bama albo cokolwiek marcoka rozkrecalne i mocne z1 dual, wszystkie stare z1 w sumie , oby rozkrecalne i 100mm skoku chociaz wolalbym 80. Za 600-700zl dostaniesz. I tak samo zostaje na felta i mniej piw ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ja bym wzial shermana i one chodza po 1500 gdzies i wiesz co zobic ?? skrocic sprezyne a na gore wpakowac teflonowa (dopasowana) podkladke zeby mial z 90 mm skoku :] widzialem takiego na pinkbike'u . kolo skrocil sprezyne i na gore zapakowal takie cos :D i chulał na tym w stereecie . poza tym pamietaj ze dj'e pekaja przy koronach i stalowe golenie gowno ci pomoga w tym momencie !! ewentualnie kup jakiegos starego bombera 99, 2000 np drop offa albo cos w pełni rozbieralnego na sztywna os :) napewno nie bierz wedge <hahahaha>, o jej :|...