jutro w poniedzialek zapraszam wszystkich do skatowania mojej hopy NA URSYNOWIE jesli jestec zainteresowany skontaktoj sie ze mna!!! gg : 6611437 . JEST TYLKO JEDEN WARUNEK : NA KONIEC JAZDY HOPA MUSI ZNIKNAC!!! I LICZE ZE WY MI W TYM POMOZECIE!!!
LIMIT CHETNYCH JEST OGRANICZONY DO: 3 OSOB
DO TEJ PORY NIKT NIE SKORZYSTAL Z SZANSY ZROBIENIA BACKFLIPA JUTRO OSTATNI DZIEN!!!
to jest dla mnie niezrozumiale: wszyscy narzekaja ze nie ma fajnej miejscowki a szczegulnie w zime a ja propanuje jazde i nikt nie jest chetny???????????/
pada :] mieszkam po zupelnie drugiej stronei wisly, wiec zapierdalac 2 godziny na hopke ze sniegu po to zeby ja na koniec rozpizgac to mi sie nie chce :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
vandall, a ile Ty masz lat? Obrazasz sie jak przedszkolak, z ktorym dzieci nie chca sie bawic:/
I tu macie minus Warszawki - niby jedna wies, ale wszedzie daleko. Wroclaw to mniejsza wiocha ;)) Te metro takie klawe :] Przez bramki sie fajosko skacze :] (z tego miejsca podzrawiam ekipe z dawnego Poligonu).
vandall, widze ze cie w domu kultury nie nauczyli... jak chcesz "kozaczyc" to idz na podworko.
a tak btw, na snowbopardowej jacys kolesie zrobili szerokie, wyzsze wybicie z bardzo mocno ubitego sniegu. polecam - loty nie sa dalekie ale lata sie calkiem milo :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ja mialem dzis przyjechac ale mi sien ie chcialo i balbym sie tego flipa ... za to bylem na kazurce i nawet mi kilka razy 360 wyszlo na stoliku :P (tym dirtowym:)
ludzie nie chodzi mi o to by sie wyzywac czy cos takiego tylko o to ze wszyscy do okola tylko nazekac umieja a ja kulturalnie zapraszam was na moja chope .[b]Rufus[/b]nie chce kozaczyc tylko osoby z forum sie zdeklarowaly i nie przyjechaly wiec sie troszke wk%$^$&*^ !!! po jaka choleree[b]Cszyvy[/b] pisze ze nie przyjedzie? niewiem czy jemu albo mi to w czym kolwiek pomoglo!!![b]Tioga[/b] ja zlozylem propozycje ale nie podoba mi sie to ze ktos ma przyjechac i go nie widze!!! czesc osob sie wytlumaczyla ale nie ktorzy nie raczyli mnie powiadomic!!! [b]Looka MKNX[/b] ja sie nie obrazam tylko nie lubie pisania niepotrzebnych glupot.mam 16 lat jezeli cie to interesuje!!!