kto się zna na budowie dirtów i..
Miro, Slipczak,
pomysł jest taki, by dudowę nadzorował ktoś kto się zna (np. Fat Pig) właśnie po to by uniknąć takiej sytuacji jak ze skate parkiem. Napisałem też maila do ludzi z www.skate-park.pl , czekam na odpowiedź.
Kruk, nie zapeszaj :P myślę, że jest szansa by ten bike-park miał ręce i nogi... dużo, zależy od takich ludzi jak my i tego jak bardzo się w to zaangażujemy.
pomysł jest taki, by dudowę nadzorował ktoś kto się zna (np. Fat Pig) właśnie po to by uniknąć takiej sytuacji jak ze skate parkiem. Napisałem też maila do ludzi z www.skate-park.pl , czekam na odpowiedź.
Kruk, nie zapeszaj :P myślę, że jest szansa by ten bike-park miał ręce i nogi... dużo, zależy od takich ludzi jak my i tego jak bardzo się w to zaangażujemy.
pozdro
frango
frango
Ja ani Miro skate parku nie robilismy a na fotkach widziałem co to za parodia jest. Chopy kopie juz ok 3 lat wiec znam sie troche na tym i duzo trasek juz wykopałem ,niemówie ze wszystko wiem ale moge duzo pomudz wyprofilowac rozdziewiczyc jak by cos :)
http://www.maciejchmiel.blogspot.com
fb: maciejchmiel.com
Dirta łatwo zrobic-musisz wysypac gore ziemi ,potem porzadnie uklepac, polac woda ,jakas dobra lopata zrobic porzadny dirtowy najazd a pozniej sypiesz 2 gore ziemi i robisz to samo tylko ,ze spad musie byc troche mniej stromy niz najazd.Milego tyrania!!(ale nie pekaj jak juz zrobisz to bedzie extra)
Dirt 4ever!!!
gg:6036252
gg:6036252
dzieki za rade jak by nie ty to nie wpadł bym na to
-
- Kontakt:
Czy ten dirt park przypadkiem nie ma być tam za Edenem przu ulicy Legionów gdzie już wcześniej znajdowały się 2 partyzancko wykopane hopy dirtowe ? Teraz już jest wyprofilowany( wyrównany, kępy traw usunięte, spadek terenu w granicach 15 stopni na oko :P ) jakieś góry ziemi usypane ale do wyglądu daleko. Jeszcze sporo pracy, Miejscówka jest przepiękna bo dookoła nie ma nic poza szczerymi polami (sporo hektarów!!) a na dodatek zaraz przy obwodnicy dla tych którzy by chcieli samochodem dojeżdżać.
Chopaki bierzcie sie do roboty ! Władze Zamościa to raczej pozytywnie są nastawieni na takie projekty bo tyllu bikerów się namnożyło w tym mieście żę chodnikiem strach przejść.
I ktoś napisał zę Zamość to równina...... no tak ale jedziesz 10 km dalej i masz przepiękne górki na Roztoczu zachodnik gdzie trasy można zrobic przepiękne aby było komu robić.
Chopaki bierzcie sie do roboty ! Władze Zamościa to raczej pozytywnie są nastawieni na takie projekty bo tyllu bikerów się namnożyło w tym mieście żę chodnikiem strach przejść.
I ktoś napisał zę Zamość to równina...... no tak ale jedziesz 10 km dalej i masz przepiękne górki na Roztoczu zachodnik gdzie trasy można zrobic przepiękne aby było komu robić.
eee... kompan, widziałeś ten projekt, do którego frango link wczesniej dał? no, chyba nie.. z tego co ja sie wiem i poznałem na projekcie to to ma byc tam na oś. Orzeszkowej, tzn tuż przy łabuńce.. tamten rogalik wielki to ma byc górka z której sie zjeżdżac bedzie:] przynajmniej tak ja wywnioskowalem jak narazie:D
-
- Kontakt:
hmm nie wiedziałem bo link nie działa ..... A co do tego rogala to nie wiem czy przy takiej odległosći od osiedli mieszkaniowych tam wuybudują dirt park ;o tam nawt miejsca wystarczająco nie ma , na samym dole jest boisko... Ale zobaczymy. Słyszałem zę mają gdzieś tam nowy skate part stawiać( tzn wyczytałem w TZ)
kompan_zmc, to ma być miejsce dla wszystkich... takich pro jak my :P oraz dzieciaków i amatorów, więc nie może być na jakiś bezludziu. co to ilości miejsca to chyba jest go pod dostatkiem, bo to jest trójkąt o bokach 40-50m na 400m z tym "rogalem" po środku. podobno rogala będzie można podwyższyć... boisko do nogi i kosza będzie chyba do rozbiórki, bo wedle ludzi z zamościa, to ruina. nadal czekam na odpowiedź od TechRamps i FatPiga. Sam oczywiście "nie miałem czasu" by pomyśleć nad tym, co mogłoby się znajdować w tym parku. Jeśli chcesz plan (plik) to napisz do mnie na maila, to ci go podeślę.
pozdro
frango
frango
Witam. Czy wiadomo już cos w sprawie tego parku ? jakies konkrety
-
- Kontakt:
kiedy to będzie bo nie moge się doczekać bo znam fajną miejscówke (działki)koło szpitala Jana pawła 2 tam jest tor do 4crossu <lol2> robiony przez nas małe chopki bo nikomu się nie chciało robić
bikezmc.xt.pl <----------- nasza str prawie nic tam nie ma ale będzie ;) a może coś sami zrobimy ?? bo nudy w tym Zamościu ;D tam na działkach nikt nikomu nie zabrania robić hop można zniszczyć stare hopeczki i zrobić prawdziwe dirty może zawody kiedyś bendą w zmc . co kupić amora czy jakiś motorower ?????????????? chyba nabiore jakąś honde 80 :D mbx czy coś w tym stylu
bikezmc.xt.pl <----------- nasza str prawie nic tam nie ma ale będzie ;) a może coś sami zrobimy ?? bo nudy w tym Zamościu ;D tam na działkach nikt nikomu nie zabrania robić hop można zniszczyć stare hopeczki i zrobić prawdziwe dirty może zawody kiedyś bendą w zmc . co kupić amora czy jakiś motorower ?????????????? chyba nabiore jakąś honde 80 :D mbx czy coś w tym stylu
bikezmc.xt.pl