wchodzic moje rave party narazie troche drogo ale jak kupie fabryke kokainy to bedzie taniej niz w da best ale plx dajcie mi zarobic dziwki nie wiem jak sie ustawia zeby przychodzily
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
Siedze sobie w paceee! Chciałem ich przekupić $170 000 i napisali mi tak:
/'Ochujałeś?! Co ja za to kupię - waciki!?/' Nie zawracaj nam dupy drobniakami!
Wredne jebaki no!
"witam ponownie jak na drugiej części meczu" :D wreszcie forum zaczelo dzialać:D Panowie odwiedzać PARADOKS KLUB prosze! :) uff... leże w szpitalu... :( duża strata... pozdro!
ps. nie wiem czy warto było npadać na tego gościa:/
Sprzedam Rock Shox Pilot C 80-100mm`04r Po serwisie! Stan igła! gg:5047705
Cielak4x pisze:ps. nie wiem czy warto było npadać na tego gościa:/
Ja uwazam ze warto skopac kolesiowi dupsko.
Poza tym uwazam ze foroom jest brzydkie i malo przejyste :( Widac polska informatyka jest w takim samym stanie jak polski frirajd on de bajk czyli lezy w szpitalu podlaczona do respiratora. Po prostu warzywko :p No uwazam ze 1,5 miecha to jednak przesada. Mialo sie zaczac po tygodniu i lipa. Panowie admini zawiedli jak cholirka :p No i zapraszam do gry!!! jak ktos do gangu "dh zone" to dodawaj do kontaktu: Swistak1989 !!! Pozdro dla wszystkich gangsta' bajkerow :PPP
ee tam szczac na taki gang... :]] ja wam proponuje wejscie do gangu ONZ & CRACOVIA z 8 miejsc rankingow gagnów... jezeli ktos chce to dodajcie ONZ do przyjaciool albo choccie na www.crims2.prv.pl