Bullit
-
- Kontakt:
Bullit
Prosze o krótkie rzeczowe odpowiedzi.
Ma ktos do sprzedania Bullita?
Znajomy jest zainteresowany kupnem, interesuja go modele 2003 wzwyż.
Z góry dzięki za sensowne odpowiedzi.
Ma ktos do sprzedania Bullita?
Znajomy jest zainteresowany kupnem, interesuja go modele 2003 wzwyż.
Z góry dzięki za sensowne odpowiedzi.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Sorry ze nie daliśmy ogłoszenia na giełdzie ale tam chyba już nikt nie zagląda...
Swoją drogą kumpel szukał już na wszystkich polskich strnkach w ogłoszeniach i nic nie znalazł, a ze stanów boi sie sprowadzać.
Jeszcze raz sorry że dałem taki Topuic na forum ale chłopak pół roku poluje na dobra ramkę i od pół roku nie ma na czym jezdzić, sami rozumiecie jakie musi miec cisnienie... :(
Swoją drogą kumpel szukał już na wszystkich polskich strnkach w ogłoszeniach i nic nie znalazł, a ze stanów boi sie sprowadzać.
Jeszcze raz sorry że dałem taki Topuic na forum ale chłopak pół roku poluje na dobra ramkę i od pół roku nie ma na czym jezdzić, sami rozumiecie jakie musi miec cisnienie... :(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ktoś na ALLEGRO sprzedaje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46091790
-
- Kontakt:
[quote="Dragon"]przy obecnych cenach bullita to chyba wolałbym kupić już nową ramę...4500zł z piątym elementem bądź za dopłatą 150-200zł mozna zamiast piąciaka mieć Fox'a DHX'a....jak za taką ramę to wydaje mi się że to nie jest duża kwota...[/quote]
No dokladnie, pomijajac juz ze za 12000zl mozna kupic caly nowiutki rower w crazy cranku...
A tak poza tym to fajnie ze forum znowu dziala, bardzo mnie sie podoba jak teraz wyglada
No dokladnie, pomijajac juz ze za 12000zl mozna kupic caly nowiutki rower w crazy cranku...
A tak poza tym to fajnie ze forum znowu dziala, bardzo mnie sie podoba jak teraz wyglada