Co myślicie o tym bajku...

gadzio
Kontakt:

Post autor: gadzio »

do dirtu jeden hampel(tył) oczywiscie wystarcza, jakbym miał 4000 to bym składał koła na atomlabach, a rama??? po co wydawać 1000zł na SL
jak można mieć równie dobrego ds street z dowolną geo. reszta ok.
aaa i gripy osato my love
Przasnysz the best
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Ganja_Farmer
TEsh mi się wydaje, że te Supry gryzą dętki..i tesh się zastanawiałem nad DX32....
TYlko nie wiem, jaka tam może być najmniesza grubość opony....
hui
glaz
Kontakt:

Post autor: glaz »

ty czlowieku ty nie przejmuj sie sprzetem tylko jezdzij.!!!!
nie wiem jak ty brykasz ale znam typa ktory wydal na bike tez kupe kasy a jezdzi b. zle czyli jest pozerem
pertys to ja mam rower mazen a nie ty!!!!!!!!!!
buhahahahahahha
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

glaz pisze:ale znam typa ktory wydal na bike tez kupe kasy a jezdzi b. zle czyli jest pozerem
To ze zle jezdzi wcale nie znaczy ze jest pozerem... durne gadanie.

Ja bym sobie kupil czarnego destroyera jumpa, kolka atomlaba 24" , starego bomberka z1 bam, slicki , grimeke s12 z tarcza 160mm na tyl, korbe crmo i zmiescilbym sie w 4000 spokojnie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

glaz pisze:nie wiem jak ty brykasz ale znam typa ktory wydal na bike tez kupe kasy a jezdzi b. zle czyli jest pozerem
Po to sobie Glaz ktos kupuje sprzet zeby sie nauczyc jezdzic. A Ty byles od razu taki zajebisty? Kazdy musi zaczac i nie znaczy to ze jest pozerem. A to ze ma lepszy sprzet to poprostu dlatego ze ma wiecej szczescia... lub ostro tyral zeby sobie go kupic, lub wygral w totka (patrz punkt pierwszy).

Fajnie stwierdzic "koles jest pozerem" bo nie skoczy z tej hopki czy z tego dropa... dodaje Ci to pewnosci siebie... czujesz sie lepszy? A ten ktos ma racje.. bo jesli nie jest na silach tego skoczyc to lepiej zeby tego nie robil.

A Twoje
MaxDamageDA pisze:durne gadanie
swiadczy chyba tylko o zazdrosci. A jaki to problem popracowac i kupic sobie tez zajebista fure. Jest masa mozliwosci aby zarobic na wymazona fure. Trzeba sie tylko troszke pomeczyc czy szukajac pracy czy juz pracujac. Ale sie da. Poki mieszkacie z rodzicami jest duzo latwiej. Dlatego to najlepszy czas zeby pracowac na bika. 100% mozesz odkladac na fure. Potem masa kasy idzie na mieszkanie, zarcie itp.
Czasem sie zastanawiam przez ile moglbym nie jesc zeby wiecej kaski odlozyc :-) hehe ... tylko ze bez papu kolokwiam gorzej ida :-(
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

adams ale MaxDamage ciezko praca zarobil na swoj rower i nie tylko O_o
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

Adams lol adams max jakby ma karpiela i mu idzie albo juz ma avy :P i zarazbia na siebie/rower/rodzinke
teh_pwnerer
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

glaz
Zapewniam cię....że trudno ci będzie znaleźć gościa, który by tak dobrze jak ja, jeździł na tak chujowym rowerze co teraz mam...
hui
glaz
Kontakt:

Post autor: glaz »

MaxDamageDA pisze:To ze zle jezdzi wcale nie znaczy ze jest pozerem... durne gadanie.
zle mnie zrozumiales.mi chodzi o takich ludzi ktorzy maja zajebisty firmowy speret i mysla ze sa zajebiscie a jezdzi 2 lata inie umie kompletnie nic.sam znam takich typow.ja mam nie najelpszy rower i moze nie jezdze zacnie ale mam z tego radoche.
pertys to ja mam rower mazen a nie ty!!!!!!!!!!
buhahahahahahha
ODPOWIEDZ