Czy ktos tam jezdzi ?? sa jakies miejscoowki fajne ? Za miesiac sie tam przeprowadzam, wiec moowice jak tam jest z rowerami ...
kiedys jak tam bylem to widzialem z daleka jakiegos goscia na scrapie ale miejscowek nie znalazlem.
pozdro dla ziomków z falenicy:D fajnie sie z wami jezdzilo (budujcie tor :P)
Kto z Wesołej ?
Kto z Wesołej ?
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
no to ja jestem ze starej miłosnej czyli bisko
jest tam gdzie jezdzić w wesołej jest troche diertów teraz jeszcze się chyba maja budować gdzies nowe,ale nie jestem pewien
w starej miłosnej teraz nie ma miejscówek,choc mozna ostro poszalec w lesie w niektórych miejscach jak na te warunki,
a najlepsza miejscówka jet równie niedaleko na granicy miedzylesia
ale jak się wcielisz w rowerowy półswiatek to poznasz i ją,ja nie bedę publicznie o niej znowu opowiadać,bo to niby tajemnica,choć juz dawno nia nie jest.
sam kiedyś zobaczysz.. zwie się czarniak :)
jest tam gdzie jezdzić w wesołej jest troche diertów teraz jeszcze się chyba maja budować gdzies nowe,ale nie jestem pewien
w starej miłosnej teraz nie ma miejscówek,choc mozna ostro poszalec w lesie w niektórych miejscach jak na te warunki,
a najlepsza miejscówka jet równie niedaleko na granicy miedzylesia
ale jak się wcielisz w rowerowy półswiatek to poznasz i ją,ja nie bedę publicznie o niej znowu opowiadać,bo to niby tajemnica,choć juz dawno nia nie jest.
sam kiedyś zobaczysz.. zwie się czarniak :)
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.