Roznica miedzy juniorem a DO jest taka, ze junior ma wiecej skoku. Oprocz tego DO w jednej ladze ma sprezyne a w drugiej powietrze, ktore lubi spierdolic po wiekszym dropie. Pracy obu amorów nie bede nawet porównywał bo to przepaść...
Ja go mam, w konfiguracji z Hope M4 i daje świetnie rade... a że technike mam z dupy jeszcze wiec czesto ląduje na przód i wybiera pięknie moje 90 kilowe smocze dupsko. Zobaczymy jak sie bedzie dalej sprawował bo przyznam że jest prawie nowy...
drop off trypelek 2004 jest spoko - troche twardy (zwazywszy, ze napompowalem go wg tabeli producenta) ale jak kogos stac to moze sobie zapodac pompke i zmieniac twardosc 2 razy dziennie. ja jezdze na 50psi i dropy od 30 cm wzwyz trypelek bardzo lubi. Kraweznikowe dropy sa nie dla niego - chyba ze spuscisz z komory :) to wtedy jego 150 mm podrozy :) krawezniki polyka.
Witam ponownie noi juz zalozylem go :D zastanawiam sie tylko nad jedna rzecza ze jesli spuszcze calkiem powietrze z obu komór i go ugne to samoistnie powraca jakies 15 cm a reszta 2 cm odbija dopiero po podniesienu kola chcialem sie zapytac czy u was w waszych triplaczach to normalne?? czy to tylko moja przypadlosc, zaznaczam iz mowie o spuszczonym powietrzu z OBU komór powietrzynch prosze o spostrzeżenia..... Moza o triplaczu 2005
zobacz chlopie w tabele i napompuj do swojej wagi - jest tam przedzial, w ktorym mozesz sie poruszac - spuszczaj, pompuj - az Ci sie spodoba.
moj bez powietrza tak nie robil jak Twoj ale cos mi sie wydaje ze to zludzenie. jak siedzisz na biku to amor jest troszke ugiety - podciagajac kiere np do bunnego po prostu wyciagasz go na cala dlugosc i tyle...
Problem w tym ze ona tak robi jak nie siedze na biku :] zastanawiam sie czy przyczyna moze byc nabicie przez omylke lewej komory do 11 atmosfer bo koles w serwisie sobie zle zobaczyl na nanometrze i wpieprzyl tam 11 atmosfer zamiast jednej jak podaje tabela :]
wydaje mi sie że jest możliwość iż to przez tego nie uważnego pana serwisanta coś ci ******** w komorze albo cus.. chociaz jeżeli napełnił Ci powietrzem tylko jednom lage.. to druga powinna wracać do konca i ciągnąć pierwszom za sobom.. tak mi sie wydaje