Chce kupić tą opone i niewiem czy pro czy zwykłą??Wiem że różnie się ceną;) i że pro ma grubsze ścianki boczne i miększy bieżnik no i właśnie chodzi mi o bieżnik który lepszy ten twardy czy miękki z pro??
zalerzy do czego ci będzie służyc ta opona(dh,4x,stret)??????
bież wersje pro.jest dużo lepsza jeżleli chodzi o przyczepnośc bo ma dużo lepsza mieszanke i grubsze ścianki boczne.
aha
zobacz na te nowe modele tiogi.
hmm.. mialem tioge w wersji dh pro. powiem tak.. zajebiscie grube scianki boczne, rewelacyjna przyczepnosc, ale bardziej na suchym/kamieniach itd.. na blocie sie zapycha bo gesty bieznik - jak to w tiogach. bardzo dobrze tez tlumi.
minusem jest szybkosc w jakim sie sciera. to jest po prostu opona na zawody. mialem ja na tyle 24x2.3 i jezdzilem bardzo ostroznie. na asfalcie moze pare razy zdazylo mi sie zblokowac tylne kolko ale i tak po miesiacu praktycznie nie bylo bieznika. jezeli stac cie na czeste wymiany to polecam. zmienilem ja na irc kujo dh i jestem bardzo zadowolny. jest ciensza, ale nie odczuwam duzej roznicy z tioga, dobrze sie trzyma i mam ja ponad rok i dziala.
mam jeszcze przynajmniej polowe klockow
chodzi mi żeby wytrzymała długo bo nie mam kasy żeby ciągle zmieniać w końcu zwykła 99zł a pro chyba 130? więc chyba wezme zwykłą.slayerek a co do tej co masz na sprzedaz do za gruba:)
recol kupuj moja 2.5 prawie taka sama jak 2.3 tylko 70zl.. kup prosze <LOL> no noweczka... smignieta dwa razy.. druciki ma.. 5mm roznicy miedzy 2,3 :> (ja miedzy moja 2.5 z przodu a 2.3 z tylu roznicy niewidze) kupuj <cisza> :)
no za szeroka jest:P i sie zastanawiem nad 2,3 czy 2,1?? bo już zamówiłem ale jakbyście szybko odpowiedzieli<nadzieja;)> to bym może mógłzmienić zamówienie.
eeeeeeeee sorka mój brat sie niewylogował i tego nie zauważyłem:P i napisałem na jego userze :P czyli na "MaX"
A teraz to co ja miałęm na pisać to napisze ale na moim userze:)
no za szeroka jest:P i sie zastanawiem nad 2,3 czy 2,1?? bo już zamówiłem ale jakbyście szybko odpowiedzieli<nadzieja;)> to bym może mógłzmienić zamówienie.