APEL DO BIKERÓW Z KRK - REFLEKSJA

ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

czyżby znowu skończyło się na pierdoleniu nie ma chetnych więcej (spodziewałem sie tego większośc osób z tego forum umie tylko gadać) jetsem ciekaw czy wogóle ktoś bedzie pamietał ze jakis taki temat wogóle istniał a potem jak komus zginie rower znowu puste słowa WSPÓŁCZUJE BEDE SIĘ ROZGLADAŁ itp. itd. przyzwalacie na to?? jęsli tak to prosze tu i teraz to oglosic a jesli nie to zbieramy chetnych
www.mud-brothers.com
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

trzeba oj trzeba dobry pomysł. Nie byłem jeszcze świadkiem takie zdarzenia ale myśle że zadzwoniłbym po policje.
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

No jakby co to z mojej miejscowości jest 8 osób granice wiekowe 14-19 lat wiec Roodawa jest gotowa. OK nie piszcie do rzecznika jesli motomysz sie tym zajmie to OK. Może nasze bajki nie sa "marzeniami" ale to zawsze bajk a drech kurwa nie odróżni Wigry3 Od Speca V10 wiec mysle ze pojda na to. Roodawa - 8 osób.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja z miejsca mowie ze jak podacie dzien i godzine tej prowokacji i przyjedziecie po mnie na dworzec to moge za wlasna kase z sosnowca przyjechac tam :)
tylko najlepiej zeby to bylo jakos w piatek to wtedy zostane do niedzieli i sobie pojezdze troche :)
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

a ja spobie kupie klamke za 800 zl na stadionie i bd sie znią bujał i bd strzelał i bedzie fajnie
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

Obawiam się ze to nic nie da takie wyłapywanie, w tamtym roku napadli na chłpaków w Lasku, zabrali z dawa rowery, ale jakoś im je spowrotem odebrali, zadwonili do "SKURY" i ten przyjechał li złapał jednego z tych drecholi i oddal policji-ico? g...no do koleś miał ojca taryfiara i na drugi dzień go wypuśili. Mamy prawo do d...y.
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

Ja myśle ze narazie można organizowac weekendami takie obławy tylko w piątek i sobote (szkoła), Ale równiez po szkole tak jak to napisał ziemniak mozna zostawiac bika pod sklepem nie przypiętego i kilku ziomków z gazem pieprzowym sie czai. Ale w wakacje to jak dobrze pójdzie to sie dopiero zacznie :-) i po wakacjach mozna założyć stronke i suma ilu drechow sie złapało.
Arti__RB
Kontakt:

Post autor: Arti__RB »

diabulus co do twojej wypowiedzi to jedna z osób która wtedy sraciła rower byłem ja rower odzyskałem dzięki 2 kumplom (którzy zaraz za nimi pojechali) a po Skure zadzwonilismy zeby pomógł potem złapac tych kolesi, ale nie o to chodzi.......Sprawa w sądzie ciągnęłą sie prawie 1,5 roku i kolesiom i tak nic nie zrobili,moze dostali tylko zawiasy ale tego nie wiem bo juz póżniej nie zostałem wzywany do sądu.
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

O takich rzeczach sie powadamia telewizję. "Uwage" np na TVNie ... nie chodzi o to ze oni odrazu zrobia porgram ze syn ojca szefa popełnił przestepstwo i nic mu nie zrobili...dzowni sie daletego ze w większości takich sytuacji przyjeżdza reporter gada z policją .. i oni juz maja tak pełno w gaciach ze nie kombinują dalej ...

W sprawie wawozu teleizja była powiadomiona przez mojego ojca, ale z powodu w miare sensowengo zakoćńzenia nie doszło do dalszych "rozmów"

CZEKAM NA CHĘTNYCH - JEŻELI MAM DZWONIĆ I Z NIMI ROZMAWIAĆ CZY TEZ PRZEJŚC SIE DO NICH MUSZE MIEC PEWNOŚC ZE MAM KILKA OSÓB KTÓRE SIE NA TO ZGODZĄ

Ktos juz tu pisał... nikt sie nie odezwie.. bo kazdemu to na reke.. gdyby kumpla napierdalali wam młotkiem i gośc by walczył o swój rower to pewno połowa jak nie lepiej z was by spierdoliła gdzie pieprz rośnie albo udała za nie widzi !!!

NIE ????

TO UDOWIDNIJCIE !!!
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

to jest myśl, myśle że dobrze było by się skontaktować ze "SKURĄ" z tego co wiem mial już pare razy takie sprawy z łapaniem złodzieji, ostatnia w Szczawnie Zdroju na MP, a poza tym jest w zarządzie związku kolarskiego więc ma dobre poparcie. Ale trzeba by było z nim pogadać.
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

ja jestem chętny do zasadzki na dechooow :) i niech kots sie zgłosi kto ma zbroje to ewentualnie sie od kosy uchroni :):):)

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

nho mocno :(
a byliscie w Skawinie ?? małym pojebanym miescie w którym jak ktos dostanie kose to wiadomo otym na drugim końcu miasta ?? ja w nim mieszkam, jak komus sie postawisz to wiedza o tobie wszystko po zawsze ktoś chodził z toba do klasy albo znał osobe która cie znała. tak tu jest, nie ma że boli,, tu trzeba waży swoje czyny bo ci przyjdą i.....ale co i tak nie można sie dac bo nas zajebią !! wielu z nich to kozaki w grupie sami to cipki, ale psyzholi tez jest od hooja. to jest masakra to jest wojna to Skawina nie wies spokojna :)

i wqurwi amnie to że wszyscy sie tak z tymi dresami cackają, nie wiem czemu
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
sinister
Kontakt:

Post autor: sinister »

kur.wa chciałem sobie rower przywiezc do krakowa, nic specialnego, ale jednak troche kasy włozyłem w jego złozenie.no i strach sie bac jak sie czyta takie rzeczy. jest ktos moze z okolic wieczystej i zna kolesi, jak tam wyglada sytuacja??bo kur.wa nie wiem czy to ma sens...brac rower do kraka...!!!chyba ze sie wezmiemy za nich!!!!jak ktos sie znajdzie to gg 5097766.pozdro dla bikerów z krakowa:P aha, zna ktos trojana< jezdzi na sekimie>??
Arti__RB
Kontakt:

Post autor: Arti__RB »

sinister ja znam Trojana , ale nie widziałem go juz chyba z rok...
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
motomysz
moderator
Kontakt:

No ci co ?? WILKIE GÓWNO ... TAKA MASA BIEKRÓW W KRAKOIWE >> I AKZDY MA W DUPIE hehehe wiedziałęm ze tak bedzie...
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

sinister no kurwa nie robmy juz takiej tragedi... jeżdze poltora roku i nikt mnie nawet nie zaczepil... i zadnego z kumpli... o kradziezach rowerow to sie dowiaduje jedynie na forum... tu robicie taką afere z tego ze ło ho ho

oczywiscie nie popierdalam po hucie ani innych wioskach ale jeżdze normalnie po miesciem, wszedzie gdzie trzeba i nic sie nie dzieje
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
motomysz
moderator
Kontakt:

Takiś mądry ?? To szkoda ze nie mieszkasz w hucie i do lasku masz w najlepszym wypadku 30 min autobusem...

I nikt tu nie robi tragedii tylko jestem ciekaw jakbys spiewał gdyby to Ciebie napierdalali młotkiem po plecach i dusili ...
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

Qcor szczeże ci dziekuje nie ma to jak wsparcie z strony innych milo ze uwazasz nas za wsioków a nowa hute za wieś wielkie dzięki wiedz ze jak ciebie spotka cos podobnego jak mnie nie uslyszysz odemnie ani słowa wspołczucia
mnie do tej pory tez nic nie spotkało i myslałem że mnie to nie dotyczy ostatnie wydarzenia pokazuja w jakim błędzi byłem
życze ci z całego serca żeby cibie nic podobnego nie spotkało nigdy ale zrozum jak wszyscy beda myślec jak ty to bedzie jeszcze gorzej
www.mud-brothers.com
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

no i co tu zrobic z tymi ******* drechami???? jakies propozycje
moze zrobic mase i pojezfdzic po krk?????? i moze zlac troche ortalionow szytcami???
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
ODPOWIEDZ