APEL DO BIKERÓW Z KRK - REFLEKSJA
czyżby znowu skończyło się na pierdoleniu nie ma chetnych więcej (spodziewałem sie tego większośc osób z tego forum umie tylko gadać) jetsem ciekaw czy wogóle ktoś bedzie pamietał ze jakis taki temat wogóle istniał a potem jak komus zginie rower znowu puste słowa WSPÓŁCZUJE BEDE SIĘ ROZGLADAŁ itp. itd. przyzwalacie na to?? jęsli tak to prosze tu i teraz to oglosic a jesli nie to zbieramy chetnych
www.mud-brothers.com
No jakby co to z mojej miejscowości jest 8 osób granice wiekowe 14-19 lat wiec Roodawa jest gotowa. OK nie piszcie do rzecznika jesli motomysz sie tym zajmie to OK. Może nasze bajki nie sa "marzeniami" ale to zawsze bajk a drech kurwa nie odróżni Wigry3 Od Speca V10 wiec mysle ze pojda na to. Roodawa - 8 osób.
Obawiam się ze to nic nie da takie wyłapywanie, w tamtym roku napadli na chłpaków w Lasku, zabrali z dawa rowery, ale jakoś im je spowrotem odebrali, zadwonili do "SKURY" i ten przyjechał li złapał jednego z tych drecholi i oddal policji-ico? g...no do koleś miał ojca taryfiara i na drugi dzień go wypuśili. Mamy prawo do d...y.
Ja myśle ze narazie można organizowac weekendami takie obławy tylko w piątek i sobote (szkoła), Ale równiez po szkole tak jak to napisał ziemniak mozna zostawiac bika pod sklepem nie przypiętego i kilku ziomków z gazem pieprzowym sie czai. Ale w wakacje to jak dobrze pójdzie to sie dopiero zacznie :-) i po wakacjach mozna założyć stronke i suma ilu drechow sie złapało.
diabulus co do twojej wypowiedzi to jedna z osób która wtedy sraciła rower byłem ja rower odzyskałem dzięki 2 kumplom (którzy zaraz za nimi pojechali) a po Skure zadzwonilismy zeby pomógł potem złapac tych kolesi, ale nie o to chodzi.......Sprawa w sądzie ciągnęłą sie prawie 1,5 roku i kolesiom i tak nic nie zrobili,moze dostali tylko zawiasy ale tego nie wiem bo juz póżniej nie zostałem wzywany do sądu.
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
O takich rzeczach sie powadamia telewizję. "Uwage" np na TVNie ... nie chodzi o to ze oni odrazu zrobia porgram ze syn ojca szefa popełnił przestepstwo i nic mu nie zrobili...dzowni sie daletego ze w większości takich sytuacji przyjeżdza reporter gada z policją .. i oni juz maja tak pełno w gaciach ze nie kombinują dalej ...
W sprawie wawozu teleizja była powiadomiona przez mojego ojca, ale z powodu w miare sensowengo zakoćńzenia nie doszło do dalszych "rozmów"
CZEKAM NA CHĘTNYCH - JEŻELI MAM DZWONIĆ I Z NIMI ROZMAWIAĆ CZY TEZ PRZEJŚC SIE DO NICH MUSZE MIEC PEWNOŚC ZE MAM KILKA OSÓB KTÓRE SIE NA TO ZGODZĄ
Ktos juz tu pisał... nikt sie nie odezwie.. bo kazdemu to na reke.. gdyby kumpla napierdalali wam młotkiem i gośc by walczył o swój rower to pewno połowa jak nie lepiej z was by spierdoliła gdzie pieprz rośnie albo udała za nie widzi !!!
NIE ????
TO UDOWIDNIJCIE !!!
W sprawie wawozu teleizja była powiadomiona przez mojego ojca, ale z powodu w miare sensowengo zakoćńzenia nie doszło do dalszych "rozmów"
CZEKAM NA CHĘTNYCH - JEŻELI MAM DZWONIĆ I Z NIMI ROZMAWIAĆ CZY TEZ PRZEJŚC SIE DO NICH MUSZE MIEC PEWNOŚC ZE MAM KILKA OSÓB KTÓRE SIE NA TO ZGODZĄ
Ktos juz tu pisał... nikt sie nie odezwie.. bo kazdemu to na reke.. gdyby kumpla napierdalali wam młotkiem i gośc by walczył o swój rower to pewno połowa jak nie lepiej z was by spierdoliła gdzie pieprz rośnie albo udała za nie widzi !!!
NIE ????
TO UDOWIDNIJCIE !!!
-
- Kontakt:
nho mocno :(
a byliscie w Skawinie ?? małym pojebanym miescie w którym jak ktos dostanie kose to wiadomo otym na drugim końcu miasta ?? ja w nim mieszkam, jak komus sie postawisz to wiedza o tobie wszystko po zawsze ktoś chodził z toba do klasy albo znał osobe która cie znała. tak tu jest, nie ma że boli,, tu trzeba waży swoje czyny bo ci przyjdą i.....ale co i tak nie można sie dac bo nas zajebią !! wielu z nich to kozaki w grupie sami to cipki, ale psyzholi tez jest od hooja. to jest masakra to jest wojna to Skawina nie wies spokojna :)
i wqurwi amnie to że wszyscy sie tak z tymi dresami cackają, nie wiem czemu
a byliscie w Skawinie ?? małym pojebanym miescie w którym jak ktos dostanie kose to wiadomo otym na drugim końcu miasta ?? ja w nim mieszkam, jak komus sie postawisz to wiedza o tobie wszystko po zawsze ktoś chodził z toba do klasy albo znał osobe która cie znała. tak tu jest, nie ma że boli,, tu trzeba waży swoje czyny bo ci przyjdą i.....ale co i tak nie można sie dac bo nas zajebią !! wielu z nich to kozaki w grupie sami to cipki, ale psyzholi tez jest od hooja. to jest masakra to jest wojna to Skawina nie wies spokojna :)
i wqurwi amnie to że wszyscy sie tak z tymi dresami cackają, nie wiem czemu
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
kur.wa chciałem sobie rower przywiezc do krakowa, nic specialnego, ale jednak troche kasy włozyłem w jego złozenie.no i strach sie bac jak sie czyta takie rzeczy. jest ktos moze z okolic wieczystej i zna kolesi, jak tam wyglada sytuacja??bo kur.wa nie wiem czy to ma sens...brac rower do kraka...!!!chyba ze sie wezmiemy za nich!!!!jak ktos sie znajdzie to gg 5097766.pozdro dla bikerów z krakowa:P aha, zna ktos trojana< jezdzi na sekimie>??
sinister no kurwa nie robmy juz takiej tragedi... jeżdze poltora roku i nikt mnie nawet nie zaczepil... i zadnego z kumpli... o kradziezach rowerow to sie dowiaduje jedynie na forum... tu robicie taką afere z tego ze ło ho ho
oczywiscie nie popierdalam po hucie ani innych wioskach ale jeżdze normalnie po miesciem, wszedzie gdzie trzeba i nic sie nie dzieje
oczywiscie nie popierdalam po hucie ani innych wioskach ale jeżdze normalnie po miesciem, wszedzie gdzie trzeba i nic sie nie dzieje
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Qcor szczeże ci dziekuje nie ma to jak wsparcie z strony innych milo ze uwazasz nas za wsioków a nowa hute za wieś wielkie dzięki wiedz ze jak ciebie spotka cos podobnego jak mnie nie uslyszysz odemnie ani słowa wspołczucia
mnie do tej pory tez nic nie spotkało i myslałem że mnie to nie dotyczy ostatnie wydarzenia pokazuja w jakim błędzi byłem
życze ci z całego serca żeby cibie nic podobnego nie spotkało nigdy ale zrozum jak wszyscy beda myślec jak ty to bedzie jeszcze gorzej
mnie do tej pory tez nic nie spotkało i myslałem że mnie to nie dotyczy ostatnie wydarzenia pokazuja w jakim błędzi byłem
życze ci z całego serca żeby cibie nic podobnego nie spotkało nigdy ale zrozum jak wszyscy beda myślec jak ty to bedzie jeszcze gorzej
www.mud-brothers.com