zajebista streetowka
zajebista streetowka
myślałem nad złożeniem streetówki do 1400 zeta i mi nawet wypas sprzed wyszedł.
a więc:
RAMA destroyer jump-370
WIDELEC też destroyer jump, sztywny, cromo-130
SUPPORT-jakiś kinex na maszynach-45
KORBA truvativ isoflow, zrobić to pod singlespeed- 110
PEDAŁY platformy velgo -70
KIERA- jakaś amoeba do 70
MOST- tioga dh kostka-130
OBRĘCZE- tył dm24, 24'', przód dm 24 26'' ok 200
PISATY p deore, t deore 120
STERY- fsa pig 110
nie wiem czy wszystko policzyłem ale wyszło ok 1400
nie wiem czy wiecie coś na ten temat, ale chyba czytałem na forum że w czerwcu mają wyjść jakieś sztywne rowery do streetu jakiejś firmy, nie kojaży za cene ok 1300 złotych, jeśli coś wiecie dajcie znać,
CO MYŚLICIE O TEHJ KONFIGURACJI KTÓRĄ PODAŁEM ??
a więc:
RAMA destroyer jump-370
WIDELEC też destroyer jump, sztywny, cromo-130
SUPPORT-jakiś kinex na maszynach-45
KORBA truvativ isoflow, zrobić to pod singlespeed- 110
PEDAŁY platformy velgo -70
KIERA- jakaś amoeba do 70
MOST- tioga dh kostka-130
OBRĘCZE- tył dm24, 24'', przód dm 24 26'' ok 200
PISATY p deore, t deore 120
STERY- fsa pig 110
nie wiem czy wszystko policzyłem ale wyszło ok 1400
nie wiem czy wiecie coś na ten temat, ale chyba czytałem na forum że w czerwcu mają wyjść jakieś sztywne rowery do streetu jakiejś firmy, nie kojaży za cene ok 1300 złotych, jeśli coś wiecie dajcie znać,
CO MYŚLICIE O TEHJ KONFIGURACJI KTÓRĄ PODAŁEM ??
ride agressive by progressive
mostek ns- jump 75zl, bardzo dobry, tani. Obrecze vuelty excalibury - 120 (komplet ) i na tyl wtedy mocniejsza piaste lub lepsze szprychy....lub nic i masz ze jeszcze mniejsza kase, a mysle ze jakosc w sumie ta sama ( no, bedzie troche ciezszy przez obrecze :D ) A co do pominiec...a hample ??
A to co ma byc za 1300 zl to rowerki nowej full mega wypas lans bans marki SIGN ( produkowane przez Kross'a ;P )
http://www.nvstudio.pl/sign/ - a tu madafaka trendy jazzy link :D za ok 1250 ma byc "ds"...
A to co ma byc za 1300 zl to rowerki nowej full mega wypas lans bans marki SIGN ( produkowane przez Kross'a ;P )
http://www.nvstudio.pl/sign/ - a tu madafaka trendy jazzy link :D za ok 1250 ma byc "ds"...
ten koleś pode mną to ***** :D:D